Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, July 2, 2012

♥ WALL'S Selection Fruit Salad ♥

Sila kecur2 ayak liuq k....entry ni banyak gambo yang berbaur yummy2...
ahak, kerana kepingin, lepas jenjalan pi Sogo, after Maghrib cam biasa papa pi main badminton
mama ape laie...pi tetiba tekak rasa nak pekena aiskrim..
zuppp....siap2 pakai simple2 je zasss...pi SpeedMart 99 untuk beli aiskrim...
dari ari tu nak, tapi tak jugak beli2 dek kerana asyik lupa je k...
ape aikrim yang mama nak tu?


^












^



















^





















^

Wall Selection Fruit Salad
saje2 je kasi aiskrim ni posing dalam peti ais mama dulu k
b4 dingap oleh kami bertiga....
yummy2 sebekas RM10.30....kalo kat giant time promo b4 this RM9 lebey je...
la la la la...peti ais I bersih k, since every week basuh
hu hu ngences tengok..
kasi close up sikit..
sudah bersedia untuk di NGAP...
hu hu hu banyak buah di dalamnya...


dah dibuka penutupnya...


balqis yang paling teruja k...
kuitp buah je kojenya kat dalam aiskrim tu..
see ada fruits, Pineapple,, peach, cherry, papaya.....

rasanya sedang2 sedap je, tak de la manis sangat
aiskrim nya perisa Vanila + Fruits..
bagus untuk diet, sbb cam yogurt...
tapi kalo dah seorang ngadap 1 bekas bukan la nak berdiet lagik maknanya k,
tak de makna jadinya...

sekali makan dah habis separuh, simpan untuk santapan malam ni plak
sayang wooo nak habiskan, tu pun papa tak tau lagik mama beli aiskrim tu
kalo tau harus licin terus...balqis pagi2 lagik dah tanya
"mana aiskrim Walls Selection Balqis"
perh siap nama penuh lagik....ni semua dek gara iklan kat TV k...

kengkawan pernah makan aiskrim ni tak?
sedap wei...mmg puas hati..kami mmg suka makan buah
kalo la dalam aiskrim ni buahnya besaq2 sikit kat lebey yummy2....

9 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

aanie said...

nampak cam sedap tu....tu bekas paling kecik ke?

Chic Na said...

sedapnya makan aiskrim petang2 nie. nasib baik tgh puasa. :)

Salina@IbuAqil said...

Uimakkkkkkk!!!
Sedap tu sis..
Dpt kat Aqil ni mauh berebut ngan dia ni.. ;D

eima said...

mahal kan harga die ..sedap ke ...klu mahai sedap mmg berbaloi la beli

fieda said...

mmg sedap aiskrim ni..

Iela Fazielah said...

ila dah mkn dah...mmg sedap..tp bada ila manis la...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam mama..
nyum3...cma dah merasa eskem ni..buleh la tahan..cuma x beberape gemar buahan kt dlm tu..suka lekat celah2 gigi.. :p

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

nmpk mcm sedap, dh lama x beli aiskrim..sbb kalau beli buat stok kat rumah selalunya x termakan2 pun..lupa nk makan..boley pulak mcm tu kan..hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun suka gak beli. pastu kapit aiskrim ni dgn roti gardenia, sedap sgt. cubala

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.