Followers

Wednesday, August 1, 2012

♥ Pengaruh 2 & 3 Layer - Tudung Raya ♥

Meletop2 k, habis diborong semuanya...la ni kan tengah glam tudung layer2 ni...
tiba2 teringin plak nak pakai, tudung2 b4 this semua dah bagi kat SIL...
kalo papa ni sure marah punyer, sbb suka sangat ikut arus kemodenan tudung
kejap2 dah tukar stail...tapi saje je beli nak merasa kan...
takat ni je la beli, pasni dah stop tak beli lagik...

6 helai 2 layer
ada macam2 warna...

ni 3 layers plak...tema baju raya tahun ni warna Gold
so tudung coklet yang tengah tu secara rasminya jadi tudung raya...
tapi tak leh tahan dengan tudung warna ni, mmg shantek sangat2 combination colurnya...
Kuning, hijau Pink..
tudung ni mmg shantek sangat2 sbb keronsong nya shantek
siap leh pilih sendiri nak kerongsang camne..
Gold Putih, coklet gelap
yang ni pun mama suka sangat2...
keronsang shantek...oren, biru tekois & pinky2

kalo la papa tau berapa rege tudung ni, rasanya2 bising tak?
pompan mmg tak leh dipisahkan dari "membeli"
persiapan raya semua lom ready lagik
baru beli tudung je, tu pun tudung ni bukan nak pakai time raya semata2
mmg nak pakai pi keje pun...dah ada yang mama rasmikan pun...

p/s Isnin mingu depan cuti, then selasa mama amik cuti, planning nak pi shopping...
kengkawan dah shopping ke?

p/s Esok mama update berapa RM tudung ni k....

16 comments:

mama tisya said...

cantik2..kita pn ingt nk cr tudung camgini gk utk raya...brp rege ni??

CIK NANA said...

Cantik-cantik.
Beli kat mana ye?
And berapa RM sehelai?
Na suka, cantiknya!! Huhu.
@_@

cik dah faridah said...

amboi byknyer tudung anje....

fareeda ke tu?

Masha Meisters said...

banyakneyr tudung dye :)

eima said...

hajra ke ...
tak pe utk kepuasan kan ... aku pun suka bertingkat2 ni ...

Fieza79 said...

hehee mcm fareeda..sama tp tk serupa..ok lah tu jnji cntik!
kemain borong ye anje..

@e_da said...

wah banyaknya.. syokla nak raya camni.. heheh

Neeza.Areef said...

kita pun dah siap prepare tudung raya..insafff x mo bli lg dahh...cukup!

Nieyl said...

hamboi kak...bkn men,kalah nieyl nie..hehe~nieyl pun x shopping lg nie..

Si Matatajam said...

Emmmmm..semua shanteekkk la.... M dah shopping awal2 lg dah

~Siti Hajar~ said...

Yg warna coklat tu cantik, tudung layer ni mmg cantik, trend terbaru, sy pun pakai tudung 3 layer gak raya ni, tp sy tempah blh pilih nk combine kaler sndiri...siap duit je...huhu

eyeyou said...

meriahnya...

FRB said...

terjebak jgak beli rm35 sehelai..

Gieyana said...

menarikk...:-)
luckily sy x minat tudung camni..:-)

Nana said...

kita jenis mmg tak ikut fesyen tudung
masih pakai bawal & shawl
bawal juga tetap tak lapok kan
naseb baik tak kasi orang bawal lama2 tu
skang bawa dah naik balik dah
kita mgm tak pakai tudung layer sebab tak reti haha
tak sesuai pon ye juga
ramai tegor muke jadi bulat pakai tudung mcmni

mamalieyna said...

cantik dan meriah..tapi rasanya tak mampu nak beli..hee~ gaji kecik jer =P..sayang duit ..hehe.. tapi minat mmg minat tu..

suka yg 3 layer tengah2 tu..like3x..

*bilala anje nak mai umah ni, lepas raya mai ler, time raya seminggu balik kg kan..hehe`

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.