Followers

Wednesday, August 8, 2012

♥ 2 Kali Ganda ♥

 2 kali ganda, satu generasi
balqis & sepupunya...
sama2 5 years, balqis lahir 13 October 2007 then sepupunya 22 October 2007



 membesar bagai johan...
chubby sungguh anak abanglong mama ni
time ni kami berbuka kat KFC
 sorang muka takut, sorang muka steady je...

balqis kalo jumpa sape2 je pakai costume sure dia suka gedik2 nak bergambo k...

p/s today bz teramat sangat, dah nak close gaji 15hb semua staff dapat separuh gaji, balance bayar 24hb k.

6 comments:

syawalsimpsons said...

sepupunyer membesar bagaikan johan

Wanieys said...

keciknyer balqis bila duduk sebelah kazen dia hihi

eima said...

jgn dah besar nanti pun besar sudah cam my nephew ...umur br 8 tahun tp bdn cam 12 tahun

Zie said...

Dina pun bulan lapan, satu kapal lah depa ni, emm zie rasa dina pun tinggi sepupu balqis jugak,

Eliss Mie said...

gegirl tak leh sama2 besar macam boboy :)

Che Rosliza Che mat said...

Balqis kecik jer hihihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.