Followers

Friday, August 10, 2012

♥ Alhamdulillah Rezeki ♥

Alhamdulillah dapat Bonus Raya...
15hb ni Gaji masuk + 1bulan bonus bagi pekerja yang dah confirm & permenant
Alhamdulillah mama dah confirm keje July ari tu... last minit Management wat keputusan...
ape pun bersyukur, sila berbelanja dengan berpada2 k
tengah dok rushing menyiapkan gaji untuk diri sendiri & staff2 yang lain...
kalo tak siap nanti mama plak tak leh nak cuti seminggu untuk berhari raya...

Sale Padini sampai raya k, kol 12.30 lunch time nak pi repeat ke Padini...
semalam dah repeat, ari ni repeat lagik...
top up baju balqis, tengah aim nak beli Overall jeans untuk balqis

weekend ni planning baik punyer nak shopping ape yang patut...
repeat ke Hytex Warehouse again, last week bawak my brother pi Hytex
this week bawak my BIL plak pi Hytex...sakan bershopping k...
rezeki berbisnes makin mencurah2, terima kasih pada yang sudi support...
bisnes kecik2, untung pun kecik2 tapi banyak yang terjual dapat gak la rezeki yang lebey
bersyukur atas segala rezeki yang diberikan....
Aammiinn.....


p/s budak2 selalu suka kalo mak pak nya beli baju baru kan, tapi budak kat atas ni mmg tak suka k, kalo bawak pi shopping balqis paling liat kalo nak soh try baju.....sokmo tak nak katanya dah banyak...
p/s bz sesangat nak sattlekan payroll, tak sempat nak BW....

7 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

amboiii cumelnye anak dara tu.
akak pun baru je dpt bonus, hari ni plan nak cari baju melayu n baju kurung utk kami semua...hehehehe

Nana said...

alhamdulillah
kita xde bonus
bonus kuihraya je ahaha

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki namanya.leh wak belanja raya..lya pun dpt 1bulan gaji bonus.. dh selamat pon bshopping..selebihnya wak simpanan la skit

ain adreanna said...

dpt la jgak stgh bulan gaji..xpela skt pon rezeki..alhamdulillah..chomelss besday gulz

Mama Zharfan said...

alhamdulillah

mamalieyna said...

Alhamdulillah syukur. rezki lebih ye.. ^_^

untung la balqis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.