Followers

Thursday, August 30, 2012

♥ Bermulanya & Berakhirnya 3 Syawal ♥

Cepat je masa berlalu, dah 3 Syawal...
3 Syawal kami beraya dikampung papa...siap pakat dengan geng nak bersama
my biras yang sekepala siap kalih jadual beraya deme lagik
nak sama2 konvoi beraya punyer pasal...
lepas sakan beraya dimurah My Mom, now sakan beraya dikampung plak...
destinasi kami yang pertama adalah...
Open House rumah my Xopismate dulu...
masuk ni dah tahun kedua kami pi...
tiap2 tahun mmg dia wat open house besar2an...
kasik layan gambar yang ada...

beraya di Alor Pongsu


Cik Damia Nurin Balqis In Pinky...
peminat tegar Bubur...segala bubur anak dara ni minat k...
tak kira la bubuq ape sekalipun...



kasi posing sikit...pewit.....cun habis anak dara mama ni...


kejap je dah masam uka balik...


ni la bodyguard Cik Balqis...
sepupu anak kepada abang papa yang no2...
deme mmg suka dok layan balqis
kat kampung apling best, tak payah tengok2kan balqis
dia mmg lupa daratan sikit, bila nak tido baru cari mamanya
dok 4 hari kat kampung langsung tak request susu...
dasyat tak?walapun pun time nak tido, sbb selalunya balqis terlena sendiri 
di sebelah sepupunya...leka main je kejenya...


we all with kawan mama yang pakai baju warna coklet tu...
oppss...(ternampak plak si putih kete raya kami kat blakang tu)


1 more pic...sian balqis pakai kasut raya tahun lepas je...
last minit cari kasut raya dia, leh plak dia tertido dalam stroller...
so jawabnya mmg tak beli la ye...


peace...bukan main suka ada bodyguard...


3 sekawan semain sesama sama2...

kawan lama mama, dah hampir 7 tahun kami berkawan....


balqis with autie Saripah...lupa plak mama nak snap2 bersama...
TQ ye kak sudi jemput kami every years
siap jemput untuk tahun depan lagik...


kasi peluang kat bebudak ni nak posing dalam kete k...
layan....



sepupu yang paling tua....anak abang papa yang No1


balqis mmg jenis cepat mesra, tak kira la dengan sape pun...nak2 kalo yang lebey kurang baya dia..




posing in pinky2 plak...


ni time ikut asyu beraya rumah kengkawan asyu
anak dara ni pantang la orang nak beraya sure nak ikut
balqis jenis suka bercampur dgn ornag dewasa
kalo dapat dia bercerita...ngalahkan mak nenek k...


sib baik ada yang rajin melayan, kawan2 asyu ni suka la layan si anak dara ni...
pot pet pot pet 24 jam....ada je benda yang nak disembangkan...

p/s patut la kat school Genius Aulad teacher class cakap balqis suka nyembang dgn kgkawan...haish anak dara ni menurun perangai papa la ni...mudah mesra & mesra alam gitu...

p/s ada 2 lagi citer raya, sambung senin nanti k...

3 comments:

ch@ said...

semuanya pinky². comel. hahaaa. auni yg 3thn tu pun sama. org beraya dia hilang tah mana dgn spupu spapatnya. emak mmg dh sibuk layan adli ja. melayan mkn lagi.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

balqis kalau bab posing memang no 1...bukan main lagi posingnya

Che Rosliza Che mat said...

cutenya balqis...posing habis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.