Followers

Monday, August 6, 2012

♥ Cuti Shopping Sakan...... ♥

Salam & Selamat pagi, online dari rumah
ari ni warga kerja Selangor PH sempena Cuti Nuzul Al-Quran
Esok kami cuti lagi, tapi bukan PH la cuti yang sengaja diambil
dah nak dekat hujung tahun ni cuti ada 14 hari lagik...
banyak gak tu...after tolah cuti raya 3 hari k...

so planning ari ni nak ke JUSCO Kepong untuk melawat tapak...
then kalo planning menjadi malam karang nak ke SOGO untuk melawat tapak jugak
ape la hasil tuaian yang dapat untuk ari ni ek....
weekend ari tu hasil tuaian tak banyak

kami pi LENO Warehouse Sale, serius mmg berbaloi2 regenya...
leh jadi meroyan nak beli semua barang2 yang ada..
mama beli kasut Leno sepasang dengan harga RM9.90 belian kedua RM6.00
tapi sayangnya tak banyak size yang tinggal penangan pegi last minit...
pastu petangnya kami sekali lagi ke Hytex Sale Kepong, bawak my brother pi sale borong baju kat situ plak

planning ari ni jugak, after pi Jusco ingat nak singgah ke PADINI @ Ikano 
sbb last week masa Tershopping @ Padini budak sale girl tu ada cakap
Padini wat special Sale from 5 August - 6 August...
so ingat ari ni kalo sempat nak pi nyinggah tengok ape yang best...

esok cuti sbb papa ada hal kat Shah Alam, so kami nak ngeko nak soh papa drop by
kat Sacc Mall, pastu leh pi PKNS....
dasyat punyer planning berjalan.....Rabu dah keje balik k....


anak dara n cakap peace.....

p/s weekend ari tu kengkawan pi mana?


17 comments:

syawalsimpsons said...

bestnyer la coti...

Saleha said...

wah besnya, borong sakanlah erk

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiiii bestnye dpt cuti lagi, pegi bersopping la tu. best best

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

selamat bercuti dan selamat bersoping hehehhe a'ah padini sale .. budak2 punya mmg rambang biji mata 70% tu ..kita dah sambar tuk kyra kyreen ..

Cute Mum said...

wah,.. Hebat plan shopping nie.. Harap byklah hasil tuaian.. Hihihi..
Uyun sikit2 jer.. Lebih pafa budjet sambut kelahiran baby nanti...

kayyana said...

bestnye g shopping merata rata tempat... mmg syok ooo..

FRB said...

tp thun ni FRB tak rasa nk beraya sngt la.. knp erk?

Saya Disini said...

sakannye

|| NaFiRaa || said...

selamat bershopping n bercuti~

dilazfamily said...

syok yerrrrr.
suka2.selamat berpuasa dan buat persiapan raya

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah beshnye..shopping sakan ni..

weekend lepas x kemana pun..keluar pun utk berbuka puasa diluar jerk..hihi

Zie said...

bagus plan mcm ni.. jimat. hehe esok zie pun mcm nk ikut hubby gi penang coz dia ada kerja kat sana... leh pi qbaymall haha plan shopping jugak...

Em's Family said...

amboi... dah lame tak pergi mane2 warehouse sale.. mira hari tu weekend pergi kl festival city dengan carrefour wangsa maju, cari baju raya jufak

mamalieyna said...

wohoo baik punya planning.. byk duit best aa jalan2... ^_^ ..hee~

Masya said...

hujung minggu baru ni pun belikan baju anak jugak, baju melayu hihihihihi.....

nadia said...

nadia terlepas sales padini. T__T sadisssss. murah gile kasut akak beli! bestnyaaaaaaaaaa!

Che Rosliza Che mat said...

shopping sakan nampak...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.