Followers

Friday, August 3, 2012

♥ Dunkin Donut - Sampul Duit Raya ♥

Lambat sikit on9...tak sabo nak cuti sbb minggu depan kami cuti Isnin + Selasa...
Isnin mmg PH, selasa amik cuti konon2 nak pi shopping, tapi tak tau la ada mood ke tak nak shopping
last 2 day pi tapaw @ dunkin donut...since anak dara meronta2 nak mamam donut...
tapi tak banyak yang tinggal, sib baik ada lagik donut kegemaran balqis...


cam biasa beli 5 dapat 1 free..
dapat sampul raya yang shantek tu lagik...
cun habis, cashier tu siap bagi sampai 4 sampul k...

close up...

beli pakai Tounch N Go lagik k..
benefit company harus bijak digunakan, kali ni pakai kad papa plak
selalu top up kad mama tak luak2...
last month topup pakai kad papa plak, sib baik opis flexiable bagi je kalo pakai kad sape2
janji RM200 sebulan untuk setiap staff
ginilah rupanya kalo orang nak ngabiskan touch n go
serba boley digunakan sebaiknya kad tu...
donut yang dibeli, cam biasa
Triple Chocolate, Oreo Donut, Cadbury Chocolate & haq hijau tu flavour sempena raya
pandan + coklet intinya...





yang tukang beli mean "mama" tak minat benda manis2 sebenarnya
yang minat ni Balqis + asyunya...kalo beli sure berebut, balqis yang tak leh blah
suka makan coklet je, pastu letak balik dalam kotak...tak bagus tak bagus...
budak2 mmg suka coklet

p/s weekend ni jadual padat dengan acara nak ke sana & kesini, sekali lagik kami nak terjah ke Hytex Warehouse Sale Taman Ehsan...
p/s Alhamdulillah Bisnes Toys mama makin maju & dapat sambutan...syukur rezeki bulan Ramadhan...

7 comments:

Kak Izan said...

Waah.. selamat bershopping (bisness maju... mesti shopping sakan nie ;P )

syawalsimpsons said...

sue suke big apple...lamonyer tak makan big apple ni...

Eliss Mie said...

lama dh x makan donut ni :)

PinkUmmi said...

lme tak makn dunkin donut...sdap2 kan...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sedapnye donut..

beshnye ada benefit sebegini rupa ..

Che Rosliza Che mat said...

udah lama tak makan donut...terliur pulak..

zurasayang77 said...

salam... klau still ada lebey sampul duit raya dunkin donut tu, bleh bg sy 2 pcs :D pasal duit pos, nnti sy byrkan :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.