Followers

Wednesday, August 29, 2012

♥ Habis Cung Tak?Murah je.... ♥

Satu2nya Dress Raya Balqis tahun ni...
sbb tahun ni mama tak berminat sangat nak dandankan dress untuk balqis...
mula2 mmg planning tak nak bali pun
sbb suka tengok balqis pakai mini skirt plak...
tapi last minit shopping kat Uptown Shah Alam
hati terpikat plak kat sehelai dress ni, sangat cantik dimata mama la....
kalo dia mata balqis sure mmg dia kenan je
war peberet dia kan...

rege asal dress ni RM40 sehelai, kalo time ari biasa la...
tapi dek kerana pi malam sehari sebelum raya...dress tu telah diturunkan rege kepada RM20 sehelai
murah giler kan, kat website tobat mmg tak dapat la rege lagu ni...
banyak gak design yang cantik2, tapi sayangnya beli last minit banyak yang tak de size la...
ada warna pink + purple...purple pun cantik sbb warna purple striking....
jom tengok bajunya.... 


ni time kami pi Open House kat Alor Pongsu Perak
open house kawan mama, every years mmg kami pi sana...


see pinky lover dengan sling bagnya....
balqis suka banget baju ni sbb ada bunga sekuntun kat dada tu...
bunga besaq dikepala telah digantikan dengan reben besaq dikepala
la ni mmg suka berhias pakai cekak, kalo dulu sokmo tak nak...


ni time posing kat rumah opah balqis...
tengah siap2 nak ikut asyu pi beraya...
tak mau pakai baju lain k, nak pakai baju ni jugak....haru betul anak dara ni


tersenteng sikit k...dress atas lutut, tu je size yang tinggal
tapi dah berkenan sangat2 beli la jugak...
kalo dah senteng nanti leh pakai dengan legging @ tight plak...
dress pink ni mmg kain sejuk, sedap je bila pegang...
tahun depan kita berdress balik k, tahun ni tukar trend plak....

p/s nanti mama upload semua gambo posing2 balqis k, mmg melambak2 banyaknya
p/s tahun ni balqis tak de beli kasut raya baru....la la la la la la........

11 comments:

Mama Zharfan said...

cun!!

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

sama la kyra ngan kyreen taun ni 2lai dress je ..satu tu senteng tuk kyra sbb nk sedondon beli je la hehhe

cute balqish bila berposing beso dah ...

Nana said...

cantik tapi klw dress xde lengan ni kan mia mmg tak pakai dia kata seksi hahaa

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to suzz: TQ

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to adlin: balqis punyer pun senteng sikit, tapi kita dah kenan sangat2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nana: baju balqis la ni semua tak de lengan, tengahari panas...balqis ape pun suka janji warna menepati citarasa dia

Kak Izan said...

bebudak pakai memanglah tomei... co orang tua ..hihihih :)

Nieyl said...

hamboi..hamboi...posing-posing si kecik nie..:)

eima said...

mmg murah ..cantek

mrsfiza said...

pink!! kita pencinta pink jugak..hehe

mama tisya said...

murah..suka la balqis pinky2...kasut balqis masih elok tkpe tk bli baru

**kakak kita??eh kita sulung la...adik kita tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.