Followers

Monday, August 13, 2012

♥ Jawapan - Rege Baju Balqis ♥


TQ pada yang sudi teka berapa rege baju raya Balqis...
dah nak raya ni tak sempat la nak update blog, sibuk nak settlekan keje b4 cuti 1 weeks...
ok jawapannya adalah 
RM15
rege asal baju ni RM45.90 dapat RM15 sbb kedai tu nak clearkan stok baju kurung yang ada...
sebab kedai tu nak letak design yang baru...design balqis ni tinggal size tecik2 je...
kedai tu dekat rumah my Mom, kalo kat KL mmg tak dapek la rege gitu...
yang tinggal banyak size tecik2 je...sib baik badan balqis comey lotte je so beli la satu
alang2 dah jumpa yang murah & cantik, terus grab je la
since baju kurung balqis selalu pakai raya pertama je...

rasanya cam tak de pemenang, sbb ramai yang teka RM30 keatas....

p/s weekend yang penat dok la shopping sana sini....ari ni dah penat sangat2 rasanya.... 

13 comments:

MRS. K said...

murah bangat tu

Nana said...

mak aii murah gile

eima said...

murah gile dah tu ....

Zue AnnaLeeya said...

mmg murahla...

kak tini (umialya) said...

murahnya..

Kak Izan said...

rezeki2... ok lah tu.. janji boleh pakai dan selesa.... :D

Masya said...

murahnya....

Eliss Mie said...

mak aihh biar betul :)

PinkUmmi said...

murahnye baju balqis nih

|| NaFiRaa || said...

murahnye~

~ yus ~ said...

Wah! memang murah sungguh tu, berbaloi2 dapat

Syima ~Mama Kyra~ said...

murah..berbaloi =)

mamaRIFQY said...

mmg murah gile la dan mmg berbaloii sangat kan?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.