Followers

Tuesday, August 7, 2012

♥ My New IPAD - Mama Saya Tak Aci!!! ♥

 walaupun mama saya ada jual barnag menan online
tapi mama saya jarang belikan menan untuk saya...
baru2 ni je mama belikan Ipad pinky2 ni untuk saya
tu pun puas saya nangis nak kan menan ni...
ha ha ha gitu la balqis cakap....
Ipad papa mmg tak dapat nak main la, sbb papa sorok...
 mmg jarang beli pun, sbb menan b4 this dah banyak sangat
nanti tak de tempat nak simpan...so limited ka menan anak dara ni
 IPAD pinky2 ni ada lampu
ni yang latest punyer


ada promotion RM25 include postage
sape kenan leh order ke damia_nurin@yahoo.com
beli lebey leh dapat diskaun lagik, jual sempena Ramadhan kasi murah lagik...

p/s balqis itot mama pi Plaza Alam Sentral today, shopping2 katanya...semua barang dah beli cuma tinggal kasut & Overall jeans & skirt jeans balqis je....

8 comments:

Si Matatajam said...

Macam best plak tgk iPad ni...teringin nak bl kat my Khalish..

Nana said...

kita mmg xbeli menan
yg beli bese bapak damia je
hehee
xsuke bli menan
nnt mana2 dia campak tak reti jaga

syawalsimpsons said...

ala so sweet...warna pink je

Eliss Mie said...

nuha pun ada satu maklong dia kasi,seb baik masa tu tak pandai lagi pakai ipad maksu dia, so dia redha ajer. skang, bila dh kenal ipad, hari2 mintak suh beli ipad ori.hehehehe

cik dah faridah said...

IPAD NI MACAMANE..ADA BUNYI JER KER?ATAU ADA GAMBAR SKALI

eima said...

fahim ari tu mula2 je die tekan2 skrg ni ... tah mana tah pegi nye...

mamalieyna said...

ha a ada lampu2 kan pesen baru ni, baru ni g JB, belikan tuk anak sedara, sebijik camni la..arip punya dh rosak button dia, ganas sngt, skrg terbiar jer,..hu~ dok cibuk main game je, I-pad tak layan dah..huu~

Che Rosliza Che mat said...

Hari tue beli dah hancur gara2 berebut...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.