Followers

Monday, August 27, 2012

♥ Open House? ♥

Tahun ni baru je bercadang nak wat Open House teringin nak jumpa blogger2 
tapi ape kan daya, segala yang dirancang enggak menjadi....
punyer bukan main planning nak wat itu ini
akhirnya terpaksa akur jugak



for this year...mmg tak leh nak datang langsung
mana2 kawan2 sekolah yang nak datang beraya mama jemput ke rumah My Mom je..
so kengkawan kalo nak beraya leh datang rumah My Mom k...
bukan tak kasi beraya kat rumah kami...
tapi kan..........
Our House....

ni la namanya dilema dengan kontraktor rumah
katanya b4 raya CONFIRM leh siap
tapi dok delay2 last2 kami tak leh nak beraya dengan new renovation...
sadis betul la, tapi nak wat camne, nasi dah jadi bubur...
balqis lagi siap soh beli rumah "baru" k...sbb tak tahan tengok renovation yg tak siap...
balqis ingat beli rumah cam beli menan dia je kot...

kami pun mmg tak planning berjalan2, cuti weekend ni dok rumah je la
nak tunggu rumah sampai siap renovate....spoil mood nak beraya k...
semua ni dugaan, kena terima dengan hati yang sabaq....

p/s jangan ada yang tecik ati k, kalo beraya ke rumah kami still boley lagik, tapi datang kat rumah My Mom la jawabnya...
p/s pagi tadi dah niat nak ganti posa, tapi kalo larat tahan leh la wat posa ganti
kepala tiba2 ting tong plak, kalo tak larat berbuka la jawabnya....

8 comments:

Kak Izan said...

sabar jer laaa... ada hikmah nyer tu.. :)

Zura@Iwan said...

alahai....idak bleh beraya duk umah baru kan....nnti up la rumah br lps reno ye...sure cantik ni..

syawalsimpsons said...

takpe...kiter merancangkan...tuhan yang tentukan...kalo jadi..konpom sue datang..sebab sue mmg carik open house kengkawan yang ajak ni..kakakkak...mood raya baru ado

eima said...

tak pe ... nanti buat lepas raya pun ramai je nk dtg ..hehehe

Cynful Pleasure said...

tak pe Anje... ni next year buat la lepas rumah reno.. tahun ni I tak dapat jemputan pun dari kekawan.. mala office baru ni, tak 'hormony' sgt... semua jaga kain sendiri je.. tak best..

mama_umar_maryam said...

xper anje..raye haji ade..hehehe

Zie said...

sabar jelh kan.. huhu selamat hari raya dari zie

mamalieyna said...

HUU..DUGAAN..KALAU TAK DAPAT LA BEROPEN HOUSEKAN..BOLEH JENGAH2 KE SANA..

K.EINA PUN TAHUN NI TAK BUAT OPEN HOUSE, SI KECIK BYK PEEL SKET NI..HEHE~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.