Followers

Tuesday, August 28, 2012

♥ Pagi 1 Syawal Kami ♥

Cam biasa gambo mesti ada time raya ni k...
tapi dok kalut2 tak sempat nak bergambo banyak2...
ni pun dah terlambat...after solat raya baru bergambar
tu pun after berhidang makanan baru nak bergambo...


kami bertiga...papa dah sampai tukar suar jeans k...
dek kerana lambat sangat nak bergambo...
papa dah salin uniform jawabnya....
gambo agak goyang sikit, almaklumlah soh orang lain snap2
tema tahun ni "Gold Coast" he he he...terlebey sudah...
tema Gold...tirai tu pun warna coklet....cam sedondon je...
anak dara ni kalo dapat geng mmg susah nak soh bergambar
asyik nak main je kejenya....


mak paknya je yang warna Gold, anaknya dah lari tajuk warna coklet oren...
tahun ni kami raya sempoi je...tak de beria2 sangat
mengenangkan rumah yang direnovate tak siap2 lagi...
hilang mood nak beraya.....



suka gambo ni, tapi tukang snap2 nya tangan menggeletar...
gambo nampka blurr2 sikit


aisey spoil gambo ni, papa leh plak tengok TV...
balqis beria2 dia senyum sampai tolah bahu papa...
anak dara tu mmg suka pakai bunga besaq kat kepala tu k...


siap berbeg sandang bagai...nak simpan duit raya sendiri katanya...










ni dia dah hilang mood nak bergambo...
almaklumlah geng dah panggil ajak main...
mama suka baju balqis ni RM15 je k..murah gila tapi shantek...
fit2 je kat badan dia....

p/s banyak kejadian sadis time raya...dengan rantai balqis putusnya, tertukar duit raya dgn sepupunya....hilang duit raya la....nanti story k...

16 comments:

MRS. K said...

ala... nape papa tak senyum

Nieyl said...

ala...tomey nyer la balqis nie.. nieyl klu de anak pompuan...mmg nieyl akan hias die cantik2..hihihi~

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to K: papanya mmg muka serius kalo snap2 pic, dulu time muda2 bukan main suka bergambo, dah berumur sikit tak nak bergambo, bagi peluang kat anak katanya...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to nieyl: tq2 dik, balqis mmg suka berdandan, kalo ikat rambut sure nak ikat ala2 stail korea senget ketepi...sadis betul

mama tisya said...

byk jugak gmbr bertiga even papanye dh tukar suzr jeans...kita sekeping je gmbr b3 pg 1 syawal

Nana said...

hehhe aqish nye baju raya sama kaler ktorg

ShimaSalleh said...

Selamat Hari Raya Anje :)
Balqish ikut papa ek mata sepet je. Nampak pipi tu mcm dah naik tembam hihi

atty's said...

comeynya balqis..ngn baju oren..
suka tgk balqis pakai bunga besar kat kepala.

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

jadilah ada gak gambo rayakan...kite pun sama, x byk pun gambo, annur bukan suka sgt bgambo skrg ni....

syawalsimpsons said...

suke benar si tecik ni pose sana sini

Kak Izan said...

gambo sakan dia.. :)

Ieda Zakaria said...

Salam..hi..
Saya kembali berblogging..dulu pakai nickname mama ayin..now ieda zakaria..pas deliver anak kedua terus senyap blogging..

nyway..baju aqish santek sgt..pandai awak beli..x kisah le murah pun tp nmpk cam mahaikan..

Fieza79 said...

pki tripod sng anje..sure tk goyang dan gamba pn cntik mcm kita yg capture kan..

apa pun cntik tema raya..balqis pun kemain comel lg..

Ezna said...

trademark balqis, bunga di kepala. Ayu ajer!

mummy_ayu said...

ah ah..sayang pic yg baqis kat belakang tengah tu..kalu tak dah cun dah..takpe..pas2 ni boleh jer nak PS lagi..

mamalieyna said...

hehe..jnaji raya tetap raya kan..^_^

k.eina pun serba simple tahun ni, baju2 raya pertama je beriya sket, itupun buat sendiri kan..hehe~

ok jer gambar2 ni..maknye makin bulat pipi..hehe~

balqis maintain...bila nak mai umah ni/..hehe..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.