Followers

Thursday, August 30, 2012

♥ Wakakakaka....Samsung Bayar Saman Apple Pakai Duit Syiling 5 Sen ♥

Pagi semalam lebih daripada 30 trak yang dipenuhi dengan syiling 5 sen tiba di ibu pejabat Apple di California. Pada mulanya, pengawal keselamatan yang melindungi kemudahan menyangka ia dialihkan ke tempat yang salah, tetapi beberapa minit kemudian, Tim Cook (Ketua Pegawai Eksekutif Apple) menerima panggilan dari Samsung Ketua Pegawai Eksekutif menjelaskan bahawa mereka akan membayar $ 1000000000 dolar untuk denda baru-baru ini dengan yang diutuskan terhadap Selatan syarikat Korea dengan cara ini.


Apa yang lucunya adalah dokumen yang ditandatangani tidak menetapkan kaedah pembayaran tunggal, jadi Samsung berhak untuk menghantar kepada pencipta iPhone sedolar bilion seperti yang mereka fikirkan terbaik.
Samsung pays Apple $1 billion sending 30 trucks full of 5 cents coins
Lee Kun-Hee berkata, ia adalah taktik kotor, menyebabkan Pihak Apple sakit kepala kerana mereka perlu untuk memohon untuk mengira semua wang itu, dan memeriksa jika ia adalah lengkap dan cuba untuk mencari bank bagi mengira semua duit yang telah dihantar oleh pihak Samsung.


Lee Kun-hee, Pengerusi Samsung Electronics, memberitahu media bahawa, syarikat itu tidak akan takut oleh sekumpulan “Geeks dengan gaya” dan bahawa jika mereka mahu bermain kotor, mereka juga tahu bagaimana untuk melakukannya.


Anda boleh menggunakan syiling anda untuk membeli minuman di mesin sedikit untuk hidup atau mencairkan syiling untuk membuat komputer, itu bukan masalah saya, saya sudah membayar mereka dan memenuhi undang-undang.
Sejumlah 20000000000 syiling, telah disampaikan dan berharap untuk menamatkan persengketaan pada minggu ini.

p/s kalo lah betul benda ni terjadi, mau tambah duit kena samannya kan....


13 comments:

Suliana said...

hehe.. padan mukanya.. saya penguna samsung :-p

♥MAMASYAZA♥ said...

hehehehe padan muka

Imaan09 said...

dah namanya gergasi, tunjuklaa contoh yang baik, dan profesional.. ni mcm budak2.. malu je 1 dunia tengok..

eima said...

aku sokong samsung ... yeay

Nieyl said...

ish!itu lah kan...mcm2...

juelee said...

masa baca ni pagi td tergelak... tak professional langsung.. starting dr bab saman copy pattern tu lg.. kalau macam tu boleh saman, ramai ler lagi yg akan saman menyaman lepas nie.. hahah

Sidratul Muntaha said...

kapok!
padan muka!
omputihkan?!
pasan bagus..
hamek kau!!
suke aku..
nak saman - saman sgt.
amik la..
amik..
klu programko bagus takper gak..
poyo jer...
lain kali upgrade je rnd ko..
barulah trampil..
*aku pengguna note.
ekeke..

Cynful Pleasure said...

hahha.. kiranya I tak der la teruk masa dulu I bayar toll ngan 1sen.. :p

syawalsimpsons said...

kikikiki...kelakar lak...mcm bebudak lak bertelagah gini kan

me suya said...

ini joke je kan.. sbb ade bca dkt hoax.com

lovelywa said...

tu nak mendajal namanya..iskh2..ntah ape2 kan..

aanie said...

kekeke..lawak tul...padan muka...

Zura@Iwan said...

hahaha...sbr je kan..lawak pon ada..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.