Followers

Thursday, September 13, 2012

♥ 4 Hari 3 Malam Untuk 3 Bulan Berturut2 & Ole2 Jakarta ♥


Ingatkan sekali je pegi, tapi rupa2nya banyak kali trip

8 Oct - 11 Oct - 4 hari
13 Nov - 16 Nov - 4 hari 

11 Dec - 16 Dec - 6 hari

trip pertama kena pi dengan 2 orang big2 boss
one from Malaysia & one from Hong Kong...
nebes giler sbb kena pi dgn org besaq, igtkan pi sendiri dah syok nak berjimba2
tapi rupanya boss takut mama sesat kat Airport Jakarta nanti
ye la sbb tak pernah pi kan, so 1st time ni deme bawak kan
so 2nd & 3rd trip deme soh pi sendiri & maybe last trip baru nak bawa papa & balqis
dah cuti sekolah time tu kan InsyaAllah kalo tak de ape masalah...

my boss siap mention, "we can go shopping there"....soh mama bawak duit banyak2...
mama mmg dah niat kalo sempat pi jenjalan nanti...
mama mmg tak pernah pi sana la, tapi kawan2 yang dah pernah pi kata banyak tempat untuk shopping cam kat Petaling Street, tak tau la betul ke tak ye, kalo ada orang bawakkan leh la pi
tapi kalo tak de orang bawakkan, mama tak berani la nak pi sendiri...

nak belikan ole2 buah tangan untuk pengomen TEGAR blog mama...
sape lagi kalo bukan Pn.Su from blog
http://syawalsimpsons.blogspot.com/

beliau adalah pengomen tegar blog mama,
trip kedua nanti nak bagi ole2 kat pengomen tegar yang bertuah jugak...
tak pe ada 2 & 3 kali trip...
so leh beli ole2 untuk blogger2 semua...
nanti kita wat GA ye after mama beli cendermata tu nanti....

p/s Pn.Su minat ape ye, FM, Key Chain, Frame?TQ sebab rajin komen kat blog mama k...

11 comments:

MRS. K said...

nak ikutttttttttt! ehehehe... klu pi bandung lagi best tu..

eima said...

wahhh untung sue......
hati² trip nanti tu ....

PinkUmmi said...

bestnye byk kali gi luar ngri...

mama tisya said...

sambiil kj sambil soping...nk FM jakarta:)

Eliss Mie said...

nak jugak :p nak FM jer..hahahaha.

Gieyana said...

awhh menarik tue.untuk kite x der ka? Hihi..:-)w

eyeyou said...

masa g jakarta ada beli 1 FM (tp makcik yg bayar sbb rupiah dh abis) tp dh pecah la..ley kirim ekkk:))

syawalsimpsons said...

sue baru tgk blog pagi ni..alahai bulat mata mak jemah tau..kikikiki...sue sekarang ngah gigih nak jadi cam org lain kumpul FM...tq anje...susah2 je..take care selama out station...

::NureeN:: said...

join bleh hehehe

Zura@Iwan said...

best gk tu...nk gk ole2..hehe

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.