Followers

Tuesday, September 25, 2012

♥ Bila Ada Yang Tak PUAS HATI!!! Ssshhhh....♥

Ingat lagi tak balqis menang TOP10 untuk contest FB Stride Ride The 2nd Annual Asia's Little Star Contest b4 this?
http://damiaqish.blogspot.com/2012/09/alhamdulillah-syukurbalqis-top-10.html
last week saje2 jengah FB Stride Ride & terbaca satu komen pasal pemilihan pemenang
mmg mamy tak tau kenapa yg komen tu rasa sedikit terkilan dengan pilihan juri yang memilih dot dot dot dot...(nak tau lebey lanjut, baca kat FB Stride Rite k)...
tapi mmg tak mudah untuk puaskan hati semua orang
seriusly mamy mmg tak budget langsung balqis jadi TOP 10
sbb kalo bab vote2 ni mmg jauh ketinggalan la sbb tak pandai nak raih undi
tapi mmg tak sangka rezeki milik kami bila balqis di pilih sendiri oleh Juri Profesional
means juri mmg terdiri dikalangan orang casting...

semua ibu mmg cakap anak mereka lebey layak kalo dibandingkan dengan anak orang lain, tapi bila juri dah wat keputusan, makanya keputusan itu harus lah muktamad
sbb semua yang join ni mmg tak perlu beli ape2 produk untuk join contest ni
just submit gambar je...

mata juri yang memilih....5 from Voter yang tertinggi 5 from judges.... 


ape pandangan kengkawan?

p/s maybe ada yang kata anak Mamy tak layak...tapi nak wat camne juri profesional yang pilih sendiri...mamy anggap semua ni rezeki...Aammiinn...

18 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

mana2 contest pun mesti ada yg x puas hati..buat tak tau jer...anje

aanie said...

bagi la link fb tu...

balqis mmg layak pun....

eima said...

4 je melayu ... hebat tu ....

Sidratul Muntaha said...

lama dah tak masuk contest
satunya malas
duanya malas...
bermusim je aku nih

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

to Ayu: tol tu mesti ada yang tak puas hati kan, ye la gambo balqis time kat Jusco je pun, bukan gambo kt studio pun..

Kak Izan said...

biarlah kat orang lain.. janji kita tahu apa kita buat... nak vote syukur..taknak pun tak per :D.. kalau dah rezeki tu tak kemana pun..

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

to aanie : ni linknya http://www.facebook.com/strideritemy

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

to eima: ssb 4 je melayu tiba2 jadi isu plak...

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

to Ayu: contest ni senang je, upload gambo, kita punyer undian ada 8 orang je, mmg rezeki nak mennag

Nieyl said...

ala...biase la tuh kak...sabar yea...:)

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

to Kak Izan: vote saya dapat 8 orang je, tu pun besar rahmat ada yang sudi vote,tapi dah mmg rezeki nak menang kan...Alhamdulillah rasanya..

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

to Nieyl : TQ dear...

syawalsimpsons said...

biasa la tu nak puaskan hati semua org mmg tak mampu pon....

Zura@Iwan said...

biar la Anje...ni semua pilihan juri kan....

biasa la hati org..sbr ye anje..

Gieyana said...

Adat pertandingan kan ada kalah n menang..:-)

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

biasa la manusia anje ..sabar je la

SyaNa said...

biasa la tu manusia mmg gitu
sabar je la pada yg terkena gini
yang penting rezeki tu sume dr Allah

mamaRIFQY said...

ala,,standard la tu anje.....adat pertandingan..bile mng mst ade yang berbunyii

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.