Followers

Wednesday, September 19, 2012

♥ Done!!! Booking For Next Year Holiday ♥

Done booking RM0.12 for 3D2N to........Penang je pun
tak pi oversea, kami kan suka ke Penang...
dapat plak promo RM0.12 sen je, ape laie grab je la...

booking yang pertama 
RM0.12 sen

ni Confirmation BOOKING after payment THRU Maybank2u

murah giler kan, takut plak kalo2 tak jadi plan nak pi bulan June
saje2 gatal tangan try booking lagi satu date

ha ha ha tak sangka dapat grab jugak...cam nak lompat2 je time dapat grab tu...
booking yang yang ke 2 in case yg 1st tu tak dapat pi yang ni
RM0.12 sen jugak
ni Confirmation BOOKING after payment THRU Maybank2u

kalo tak jadi pi pun tak ralat sangat sebab cost hanya RM0.24 untuk 6 hari 3 malam ni...
kalo ikutkan papa non suka booking2 untuk tahun depan
tapi sebabkan cost nya tak sampai 3 kupang, so papa bagi green light untuk booking...

dapat bilik Double Room...kalo tak dapat rege RM0.12, kengkawan leh booking gak dengan rege RM56 untuk 3H2D...so cheap kan...
kami tak kisah sangat hotel murah2 ni, sbb kalo dapat pi holiday, jalan dari pagi
tengah malam baru balik untuk tido je, so sekali sekala dok hotel murah2 pun best gak
leh save budget dapat la budget hotel tu wat makan2 kan...


kalo nak booking leh pi website ni
http://www.tunehotels.com/5thanniversary/my/en/?cid=thHOTW120918-EN

p/s tahun depan last nak pi cuti2 ikut suka suki pilih date time weekday...tahun 2014 balqis dah start sekolah kena pi bercuti time weekend & School Holiday je nampak gayanya....
p/s untuk promo RM0.05 - RM0.12 ni dah tak banyak yang tinggal, kengkawan kena pilih date tengok area mana hotel Tune yang still ada promo camni...cayok2...kalo Air Asia wat PROMO, Tune Hotel Sure akan wat PROMO gak...Stay Tune...

18 comments:

aanie said...

wah..murahnya....

eima said...

org yg berjaya ni ...mmg hebat ssh tu nk dpt

Suliana said...

wah syoknya.. tahun depan dah ada plan, kita je tak tahula gi mana :-(

Ibuhani said...

damn cheap! Nk tru usha jugak nanti....TQ info ni...

ummi nia said...

mcmana dpt??sy tgk rege paling murah pn RM38

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

TO annie : mmg murah giler, kawan kita ada yang dapar RM0.05, lagik murah giler

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Eima: tu pun jenuh dok try banyak kali, naik kejung tangan ni dok pilih date satu persatu, akhirnya dapat gak grab, syg tak dapat nak grab ke JB

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Suliana: saje2 booking since regenya murah, jadi atau tak, tak kisah sangat sbb cost only RM0.24 sen je...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to IbuHani: kena try tengok mana hotel yang tinggal sbb ramai yang booking sampai 10 malam pun ada, dasyat2

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to ummi nia: kena cari date yang promo RM0.05, kalo yang RM38 rege promo biasa means date yang u pilih tu dah tak de promo RM0.05, dah fully booking...

Atia Adina said...

saya try punya try tak dapat pun rega tu...adoiyai

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Atia Adina : means date yang u nak booking tu dah fully booked untuk promo RM0.05...cer tengok date lain plak

MRS. K said...

anje date 3-5 ogos tu bulan puasa coz raya 8-9 ogos.. terus cuti boleh balik kg.. hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to K: hubby yang pilih date..ha ah leh terus balik raya sbb kampung hubby kat Selama Perak, so dekat je mmg tahun depan turn balik kampung hubby...leh shopping2 kat Penang..

Mama Zharfan said...

siyes sgt murah tu :)

Kak Izan said...

murah tu...:D

Zura@Iwan said...

wahh dtg png nek flight yer...best tu....bila nk bw irfan nek flight plak ni...hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah mmg murah giless..
x pernah lg try booking tune hotel ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.