Followers

Tuesday, September 11, 2012

♥ Hari Raya Celebration - Our Employee Engagement Team ♥

Tak habis lagik ek citer pasal celebrate Hari Raya kat opis mama Jumaat minggu lepas
kami Employee Engagement a.k.a EE' berjaya melaksanakan tugas bagi menjayakan majlis
dengan jayanya...Alhamdulillah, company kami mmg kejenya wat makan2 je
Birthday Celebration every 2 month...
leh plak gambo kat dalam DSLR tak leh nak baca, something wrong with my memory card
terpaksalah mama gunakan ilmu kepakaran bab2 memory card ni
then akhirnya view gambo yang cun2 tu, kalo tak rugi je snap2 bagai nak rak...

mama telah dilantik untuk menjadi PhotoG bagi setiap kali Event kat company...
siap dapat loyalty k...best2 walaupun photoG tak bertauliah...
tapi telah dilantik k...


kek yang sedap....Chocolate Kek


Pendekar bujang lapok...ni tenaga EE' yang paling kuat...kira orang kuat EE' la ni...


Kek Red Velvet yang sangat sedap...


Haish, tetamu lom datang dia dah kebas biskut famous Amours tu dulu... 


masing2 dah macam retis k...kasi posing dulu b4 tetamu sampai...
mama berjaya pengaruh kengkawan semua soh berposing2 sakan...


kalo soh orang lain amikkan gambo, sure jadi blurr @ tak sharp...
ape la nasib....


dengan rakan2 Ee'


Our Employee Engagement Team...


dah macam ala2 retis gitu....
time ni gambo shantek sebab sorang lagi PhotoG tolong snap2



kali ni punyer event, kami bergambo lebey kurang 200 keping gitu...
banyak giler kan....snap2 selagi mau...

time ni semua dah lapor...perut dah krok2...
opismate mama 30% Malay, 30% Chinese, 20% Indian & 20% Mat Saleh...
tapi Company mama keturunan UK...Main kat UK...
kami ni sub2 Kat Malaysia...selain Malaysia ada opis kat
Jakarta Indon, Hong Kong, Singapore, India, UK, US, China, Taiwan, Thailand, Filiphine, Beijing,
Australia, New Zealand, Afrika dan banyak lagi...
mula2 join ingatkan company mama ni ciput je...
sbb tak pernah dengar nama company ni, tapi after join
then tengok projek yang di handle, then tengok income yang masyuk then tengok branch2 yang ada
baru la tau besaq jugak rupanya company mama ni
cuma kat Malaysia baru nak Grow...tapi tak sangka dalam masa yang singkat
company ni Grow....

ape pun bersyukur masih diberikan kerja & dibayar gaji...

p/s ada lagi saki baki gambo yang mama snap2 sambung next entry k....

9 comments:

Nieyl said...

amboi...byk nyer snap...hehe~

Sidratul Muntaha said...

minggu ni kat tpt keje byk acara mkn2..
hohoh..
seronot la plak..
murah rezeki thun ni kat tmpt keje..

*photoG dgn member2 kije mmg best!

atty's said...

semua glam2..mcm artis..

syawalsimpsons said...

mmg macam retis tau...sana sini snap..kikikiki

Cho Zila said...

bergambar jangan tak bergambar.. sedapnyer red velvettu..

Che Rosliza Che mat said...

Posing habis 3 jejaka hihihi terliur tengok kek...

Nana said...

cantik btol baju kawan yang warna pepel tu

Zura@Iwan said...

jd photog dpt royalty noh..best la..

posing sakan nmpk..hikss

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sedapnye red velvet tu..

sambutan hari raya opis selalunya mmg meriah ..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.