Followers

Friday, September 28, 2012

♥ It's So Cute ♥


anak dara request Swimming suit baru, yang lama tak mau pakai lagi katanya
design pun dah out dated, so tadi sempat la shopping sehelai untuk anak dara..
nak gambo kartun katanya, mamy minat yang ala2 gegirl tapi tak de size yang sesuai plak...

p/s dah tak sabo nak ke Pulau Pangkor sabtu ni, mood holiday cuti sampai Selsa minggu depan...
harap semuanya berjalan lancar....Aammiinn....

4 comments:

Masya said...

amboi kemain lagi jeling kartun tu yer.... selamat bercuti anje...

Zura@Iwan said...

amboi cute tul la...hehe...

happy holiday anje...

♥MAMASYAZA♥ said...

lepas tamat blajar kat manjung dulu, sampai sekrg tak jejak kaki kat pangkor. dah berbelas tahun pun. rindu lak nak pegi pangkor...huhuhu
anyway swimming suit anak dara cumel tu mmg cantik

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

anak dara dah pandai request ye,
mmg cute ler..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.