Followers

Tuesday, September 18, 2012

♥ Kemaruk Pinggan Mangkuk Uhuk Uhuk.... ♥

Tiba2 tersuka plak corak bunga kat pinggan mangkuk ni...
mama mmg minat warna pink jugak....
tiba2 terminat & teringin plak nak borong banyak2
tapi tak borong semua pun ada set yang mama tak borong gak...
kat rumahh kami mmg suka pakai pinggan plastik malamine
pinggan kaca semua mama simpan
bila tetamu datang baru pakai...



















budak debab yang dok sibuk nak mengemas pinggan mangkuk mak ngahnya...



cantik tak? beli banyak2 dah tak tau nak letak kat mana....

p/s ari ni halfday pagi, plan nak pi wat pasport, tapi tak sempat rasanya...Friday ni Birthday mama...agak2nya papa nak celebrate kat mana la ek?

10 comments:

PinkUmmi said...

wah cantik.....nak satu.....

mama rifQy said...

na gune je pinggan mangkuk kaca tu..kiki....tukar2 gune..suke gak kumpul wpon tak banyak lagi koleksi

wida said...

wah banyaknya...ni kalau buat kenduri senang lah.dah siap pinggan mangkuknya

Nieyl said...

amboi...nieyl x minat..pas kwen nie nieyl minat EMAS..haha~pokai en.husband..:P

Mama Zharfan said...

cantik :)
me suka corelle :)

Eliss Mie said...

tak der lagi minat mengumpul pinggan mangkuk :) tapi seronok pulak tengok koleksi anje :)

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. beli 1 set trus eh?

Zura@Iwan said...

amboi...byk piggan mgkuk...sy x minat sgt..hehe

Zie said...

cantik pulakkan bunga pink ni...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik :)
eija kat rumah ni pun guna melamine jerk beli masa honeymoon dkt langkawi..hehe..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.