Followers

Thursday, September 13, 2012

♥ MAMY POKO TERmurah Sekali RM38.98 ♥

Ari2 pi Tesco Mutiara Damansara, sbb 3 minit je dari Opis mama...
tapi bukan selalu singgah pun, cuma mmg lalu Tesco untuk seberang ke The Curve makan2 disana...
ari ni Tesco ada wat special Offer untuk barang2 yang terpilih
tapi SAH hanya di TESCO MUTIARA DAMANSARA je k...
Tesco lain tak wat, sbb TESCO ni baru siap renovate
so kiranya hari pembukaan kasi murah2 sebelum mark up rege after this k..


masing2 nyoping...


ok ni contoh flyer Tesco...
Mamy Poko RM45.99 untuk Jumbo Pack


tapi ari ni Tesco wat rege RM38.98 untuk Jumbo pack jugak
then tak de limit untuk setiap pembeli,biasanya limit 2 pack per family kan...
just nak share balqis now mmg dah free diapers
dulu time balqis pakai Mamy Poko, paling murah pernah dapat RM41.90
tapi kat TESCO Mutiara Damansara wat rege giler RM38.98...


then mama gatal2 tangan beli meja jepun untuk balqis...
RM8.90 rege asal RM22....gila punyer murah...
berat & kukuh meja ni....


then mmg kaki tapawe so beli la, shantek deco2 nya
RM7.90 je sebijik, besaq gak la leh letak Mee hoon yang dimasak sebanyak 4 bungkus gitu

dah pi menyelinap ke Tesco, rehat sejam jadi 1 1/2 jam...
esok pi jenjalan lagik, tadi tak sompek nak survey2...

p/s esok ada pot luck kat opis...makan2 lagik, best2...rezeki2...

12 comments:

eima said...

wahh pk la murah gitu ...

ummi nia said...

mmg murah..sy bru bli last week 66 kpg rm41.90

Mama Zharfan said...

siyes sgt murah tu!! tp jauh tak daya nak pegi hehhehe

Alin Marlini said...

sib baik anak x pakai pampers lagik

mama wanie said...

Semalam tgk kat tesco puchong..rm5+.++.. tp my baby x pakai mamy poko.. Pakai huggies @ drypers jer..

mamalieyna said...

tak pernah try lg mamypoko..mahai..hehe

dr awai kena buat budget terbaik...gaji kocik jer..hehe~

Aleyn said...

Wah...mmg murah...

syawalsimpsons said...

mmg murah kan kalo dekat ngan tempat keje N umah...kan...

::NureeN:: said...

murah tue mamy poko, klau nureen mau sambar 3 4 bungkus.. hehehhe
paling murah pernah dpt saiz S 72kpg rm42.. :P

Zura@Iwan said...

murah...tp jauh la..huhu

Che Rosliza Che mat said...

syifa tak pakai mumypoko...syifa pakai huggies...

mama rifQy said...

iqy tak pakai mamypoko..pakai drypers sajorkk

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.