Followers

Tuesday, September 11, 2012

♥ Memang MENYAMPAH!!!!!!!!! Betul La.... ♥


Sape la yang gatal sangat nak bukak orang lain punyer account FB ni...
nyampah tol la akaun FB mama selalu je jadi camni
b4 this yang lama dah Disable, then the new one ni ada plak someone else try to log in...

pastu FB nak bukti IC bagai kalo nak jugak open FB untuk verify....tak de maknanya I nak bagi upload IC i k...

sape pernah jadi camni angkat tangan komen kat entry ni...

14 comments:

Zura@Iwan said...

sy penah jd mcm ni....tp x de pon minta IC...

penah jd sekali je la..

|| NaFiRaa || said...

Alhamdulillah~ tak pernah kena lagi..:)

syawalsimpsons said...

alahai ciannyer..sabar ye...nape la ado je yang sbok nak bukak org lain punyer akaun kan

Che Rosliza Che mat said...

cr pernah jadik jugak..

Jue @ Ibu 2F said...

tak pernah pulak jadi mcm gini

Nana said...

xpenah jadi mcm ni
sape yg gatal nk buka fb orang ni

Miza Yusof said...

selalu jadi macam ni. bila check email katanya orang dari indon try nak log in miza punya fb. terbaru masa kena orang tu area johor. tak tahu lah sape punya keje.

cuba check email. mesti ada msj dari fb.

eima said...

glamer sgt ko ni tu semua org nk hack ko ....

Eliss Mie said...

x kena pulak. haisshh..lepas tekan continue dia mintak apa?

Fieza79 said...

Xpnh jd cm ni lg..ohh sb ada yg nk cuba2 bkk fb kita eh?

Zana Md Nordin said...

tak pernah lagi jadi
harap2 tak jadi ler....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

siapa lah agaknye yg sibuk dok nak hack account FB ni ye, ape yg dia nak cari ni..

x pernah lg terkena kes mcm ni..

mama_umar_maryam said...

rase mcm penah jadik biarkan je,esok2 bukak blk,hehe

atty's said...

alhamdulillah lom pernah kena lagi..mintak dijauhkan.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.