Followers

Tuesday, September 4, 2012

♥ PALAZO Pants RM25 - SOLD OUT ♥

Palazo Pants, atau lebey dikenali dengan suar kaki besaq...
suar ni mmg sedap pakai, kain yang lembut & memeri gitu...
tak nampak seksi k, bukan stail ketat2, ni stail besaq2...

Ni Palazo retis Oversea pakai...


My new business coming after this...
jual baju & suar untuk orang dewasa plak..
so ni jenis Palazo yang mama dah amik sample untuk dijual...


Palazo Leopard...


kaki besaq, yang ni Size L


ni pun Leopard Jugak...



contoh mama pakai Palazo...
yang mama jual tak de yang satu colour, kebanyakannya corak2 Leopard..

berapa rege? RM25 include postage k...(Register Post)
RM22 (Self Collect)
mama dah survey rata2 website lain jual RM55 sehelai...
tapi mama jual murah2 je untuk kawan2 blogger yang berminat....

ada 4 -5 design lagi, baru sempat snap2 2 design je...

pinggang getah, kain memeri...

ada size M
Size L
Size XL

sangat2 selesa untuk dipakai...sape2 berminat leh email ke
damia_nurin@yahoo.com

SOLD OUT

18 comments:

Ibuhani said...

Palazo ni zmn2 ibuhani muda2 suka pakai. Selesa n longgar! Cantik tp dh nk masuk 1/2 abad ni malulah nk pakai....hehehe..... :))))

Mooniqueen said...

MQ pun suke palazo... Selesa sgt bila pakai...

atty's said...

minat jugak..pakai palazo..

Saleha said...

nak gak se.. saya suka pakai palazo ni.. saiz m

MRS. K said...

anje snap gambo design lain cepat. nak tengok

mrs adam said...

baca entry ni terus nak beli.dah emel dah.hooyeh

AyuArjuna BiGoshh said...

ayu nak ayu ak...mmg sgt suke dengan seluar palazo

ctrain7474 said...

Ada design lain lg tak..nak tgk..

mama aleen said...

cantik gak, berkenan nih.. cane? :-)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

nk selai anje...huhuhu...dulu zaman2 preggy sgt2 suka pakai sluar cmni.

shidasyakirin said...

berkenan lak tgk...dah email nak order satu..hai nafsu..hehhee

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sape2 minat nak order leh email ke damia_nurin@yahoo.com sbb malam ni nak amik stok sape2 yang dah order.

Alycia said...

berkenan lah dgn palazo tu.. saiz s takde ke.. kalau comey cam alycia ni m ok ker..

Zie said...

wah murah2 best...

mamalieyna said...

waah makin meluas bisnes ni, mai la umah bwk contoh..hehe~

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

anje..kite nk suar tu! xde yg plain ka?

wan nurul hezrina said...

NAKKKKK..JAP2 NAK EMAIL

wan nurul hezrina said...

ALA ANJE DAH SOLD OUT KER??TAK DOK REZEKI

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.