Followers

Thursday, September 20, 2012

♥ RAHSIA Booking Flight Air Asia Kekdah MUDAH ♥

Pada kengkawan yang nak booking tiket ir Asia
tapi cam susah nak tengok date2 yang ada promo?
leh ke website dibawah ni untuk booking dengan cara yang mudah, cepat , mesra & betul....


FLEAPY.COM klik2 jangan tak klik


mula2 pilih destinasi yang kengkawan nak pi
then akan kuar Month dengan bulan2 promonya...
contoh mama pilih ke Penang...
pilih bulan yang dikehendaki....sure la pilih yang paling murah kan...


then pilih tarikh & masa untuk fly....
after pilih masa untuk fly, then kengkawan kena pilih date & time untuk balik plak...
ada disertakan sekali Month & price nya...


so lepas pilih leh terus klik2 BOOK FLIGHT seperti gambo diatas...



lepas klik2 BOOK FLIGHT from website FLEAPY.COM akan terus ke website AIRASIA.COM...
then akan kuar Total cost untuk seorang, then kengkawan leh pilih berapa guest yang kengkawan nak kat column atas blah kiri tu...
pastu leh terus wat payment k...

sangat sonang & mudah kan...
Rahsia ni dibawakan ikhlas sharing for caring from blog
MRS.K http://alwzbemybaby.blogspot.com/
dan entry MRS.K bertajuk "Cara Nak Search Tiket Murah Air Asia" @ http://alwzbemybaby.blogspot.com/2012/09/cara-nak-search-tiket-murah-air-asia.html


TQ MRS.K sudi kongsi Rahsia, so pada sape2 yang nak booking flight...
selamat berjuang & selamat mencuba...

p/s Sharing Is Caring...ada sape2 tau camne nak booking HOTEL dengan Mudah & Pantas?

7 comments:

ZSqueenbee said...

waaaaa dear...tanks 4 sharing..betul la sharing is loving.ngeeeee...leh mncri tiket tuk blk swak...

mamaRIFQY said...

share la camne nak dpt tune hotel dgn murah??

SyaNa said...

wahhh..kan selalu asyik waiting list jek

ieyda said...

tq sharing kat sini...slalu ieyda nk book mesti tgk website utama air asia...cam susah sikitlah...
ni dh ada yg lagi senang, akan ieyda terjah utk percutian thn depan....

Nana said...

ahh mgm pakai fleapy nak cr tiket murah hehee

Mama Zharfan said...

thanks for sharing!

Zura@Iwan said...

thks sharing...penah gk tgk fleapy ni..tp x penah book lg..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.