Followers

Friday, September 21, 2012

♥ Rezeki FREE One (1) Night Stay ♥


Alhamdulillah dapat la FREE One Night Stay @ I Hotel
http://www.facebook.com/best.ihotel
Valid For 1st 100 Customers...
dapat la merasa dok hotel FREE...
tapi tak dapek booking weekend sbb dah penuh, so terpaksa la booking ari Jumaat 19hb
kami amik halfday time tu sbb ada perkara yang nak diuruskan, check in kol 2pm check out 12pm

bulan depan tiap2 minggu tido hotel...ha ha ha...
29 Sept - 1 Oct - Pulau Pangkor
8 Oct - 11 Oct - Jakarta, Indon
13 Oct - 1st World Hotel Genting
19 Oct - I-Hotel, KL
27 Oct - tido kat rumah la, dah tak ingat nak tido kat rumah sendiri ke....

Tahniah jugak kepada sape2 yang menang...
Like Amy Mama Tisya, Nana Ibu Damia, Yantz...ada sape menang lagik tak?

12 comments:

Kak Izan said...

Tahniah..syoknyer...mana tau nanti aqis boleh ada adik... :D

|| NaFiRaa || said...

Tahniah~ bestnye~

Nana said...

nnt kita review hehee

ieyda said...

tahniah kak, bestnya dpt tidur hotel free w/pun cuma 1 mlm je..sapa nk bg free kan...

Mama Zharfan said...

congrats :)

Zura@Iwan said...

wahhh...tiap2 miggu tido hotel la anje..bestnya...

Wan Amira said...

congrats~~ ni beramai2 update menang ni

Wan Amira said...

congrats~~ ni beramai2 update menang ni

Aju Mohit said...

tahniah anje, happy for you!!

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah~ bestnye~

mama tisya said...

nanti bc review dr nana dlu..hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah Anje,
besh hadiahnya dpt tido hotel free w/pun 1 night..

eija dh jarang joint contest fb ni sejak FB kena block kat opis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.