Followers

Thursday, September 27, 2012

♥ Suprise Yang Kantoi - Lawok2 ♥

Lawok2 ape yang lawok?
ok citenya gini, semalam mamy tanya daddy kat mana charger Ipad Balqis
then daddy cakap ade kat dalam laci Almari we all...
then mamy pun cari punyer cari terjumpa la...




contoh resit je k...

mamy terjumpa satu resit dalam laci tu k
baca punyer baca, "eh, baru je lagi date resit ni"....tengok item yang dibeli
erk...(berbunga2 dihati)....mamy suspect benda tu daddy beli utk mamy, 

i think maybe hadiah for my Birthday Sept ari tu, walaupun sebenarnya hadiah yg mamy minta adalah percutian ke Pulau Pangkot this weekend, tapi cam ada something suprise lagi from daddy..
hati telah berbunga2, kena tunggu this coming holiday baru tau tol ke tak hadiah tu untuk mamy..

main agak2 je k, daddy tak citer ape2 pun, maybe nak wat suprise kot...
mamy mmg dah tau la ape yang daddy beli tu
sbb tengok resit & item yang dibeli...
ha ha ha ha...dah kantoi tu la sape soh ak simpan kat tempat rahsia k...
after balik dari holiday mamy review hadiahnya k....

just nak wat teka teki, kengkawan rasa ape yang daddy beli tu?
peneka tepat, lengkap, in details & pantas akan dapat ole2 from Pangkor k...
sorang leh teka sekali je k, teka sampai kol 12.00 tengah malam...

p/s ari ni mamy balik awal after lunch sbb nak pi wat passport....

14 comments:

Cynful Pleasure said...

selamat holiday Anje...

ni surprise dapat Ipad ke?

eyeyou said...

jam guess warna pink :)

eima said...

Gadget phone/pc tab

Karisma Izzah said...

tah ek... cincin emas kot

syawalsimpsons said...

mmg klakar

Masya said...

mamy dapat jam tangan

wida said...

x de hint ke? xpelah..try teka.

handbag coach..hehe

mama_umar_maryam said...

weee..mesti handbag or jewelleries nih..hik3

Nad @ MamaZN said...

galaxy tab

takpun

handbag?

takpun...eh sekali je ek? ala...

Zura@Iwan said...

alamk...tkantoi la plak ye adiah bday tu..hikss...

hmm...teka handbag kut...

Faryza said...

emmm.. jam tangan

|| NaFiRaa || said...

Rasanye dapat hadiah jam kot.. kekeke

Fieda said...

jam tangan or handphone :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ala x sempat nak teka, baru baca ari ni..

beshnye nak dpt surprise..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.