Followers

Wednesday, September 19, 2012

♥ TUNE Hotel From RM0.05 SEN!!!! Berjaya Grab For RM0.12 ♥


Tune Hotel wat rege murah untuk hotel deme from RM0.05 sen je semalam...



Hoyey, berjaya booking untuk 3 hari 2 malam di dot dot dot dot...
holiday untuk tahun depan ni, jenuh gak la nak booking...
dapatla RM0.12 untuk 3 hari 2 malam....tapi untuk penginapan je la...
kalo cancel last minit pun tak ralat sangat sbb RM0.12 je untuk 3 hari 2 malam...

p/s semalam booking hotel kat hotel Swiss Garden Pulau Pangkor untuk Holiday hujung bulan ni, then 13 Oct planning nak pi Holiday Genting plak sempena Birthday Balqis...
mood berholiday kembali setelah berjaya mengumpul Annual Leave...

8 comments:

atty's said...

beshnya anje..murah tu utk 3 hari

MRS. K said...

smlm check jumpa tune kota bharu je yang 5 sen tu huhuh

Nieyl said...

amboi...mood holiday...

mummy_ayu said...

wah..murah tu..best best..

Saya Disini said...

bestnye

kutoOobambOo / ericoanaci said...

bru cek tp rm20 keatas..

eima said...

ok la ...hebat tu bukan senang nk thru line tu ...

Zura@Iwan said...

murah tu....

byk AL anje..sy ni dh nk hmpir abis..keja cuti sbb emergency je..hihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.