Followers

Friday, September 21, 2012

♥ Where To Celebrate? Idea Please - Kantoi ♥

Bukan anak2 je Kuat terpengaruh dengan TV
tapi mamanya pun kuat terpengaruh k...
last weekend Dkayangan Buffer Steamboat Shah Alam
masuk dalam JJCM TV3 bersama Iqram Dinzly & Radhi OAG
ada tengok tak?

Nafsu teringin nak makan Steamboat....dah lama tak pekena steamboat...
Arini my Birthday kan, cewah dok sibuk war2kan kat semua orang...
ada citer lawak k, papa terkantoi pasal birthday mama ni
mama pinjam hanset papa untuk tengok date for Holiday
sekalinya mama tengok kat date
"21 Sept 2012 - Birthday My Heart & My Soul Birthday - Celebrate @ As Per Request"
wakakakakakak.....kantoi sudah, papa siap set memory kat hanset k
terkekek2 mama gelak, celebrate kat Pizza je ke...
then mama terus tanya papa....papa pun gelak2 je...



punyer la kunci jam bagai nak wish birthday
tapi papa dah Zzzzzzzzzzzzzz.....siap2 sbb sakit kepala...
Birthday balqis pun papa set jugak..
celebrate @ KFC Subang Perdana....


ok berbalik pada tajuk asal...mama pilih nak makan steamboat
ada tengok kat JJCM, cam terpengaruh sikit la
tapi nak minta review kengkawan jugak
ada sape2 pernah makan kat Steamboat DKayangan ni
ok ke tak?
cadang nak makan weekend nanti, kalo pi makan malam ni terkejar2 & masing2 penat balik keje
sepatutnya mama amik AL ari ni, tapi dek kerana Payroll tak siap
so kena keje jugak la jawabnya...


DKayangan on JJCM TV3


kalo ikutkan kat FB DKayangan mmg banyak menu yang ditawarkan.......

atau ada sape2 nak cadangkan mana2 destinasi?

6 comments:

eyeyou said...

hepi besday anje..may happiness alwiz be with u..enjoyyyyyy ur day!!

duniafana said...

senang x parking kak?

ch@ said...

hahaaa. mesti hubby anje buat2 muka comel sbb dh terkantoi. ihiks, sweet ja. nnt review ek, sgt menarik pengiklanannya tu.

Selamat ulangtahun kelahiran Anje, wishing u all the best and happy always ;)

Zura@Iwan said...

sy suka steamboat....nnti anje pegi dkayangan tu buat la review...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy Bday Anje :)

biasalah tu mmg kalau tgk JJCM ni sumenya mcm sedap n besh..

x pernah lg ke sana..nmpk mcm sedap jerk tu..

Masya said...

hapy belated bestday anje...

dkayangan ni steamboot yg popular sekarang kat shaha alam .. kawanlah kata.. ramai yg dah makan okk sedap.. sy jer tak pernah merasa....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.