Followers

Thursday, September 13, 2012

♥ Yang Mana Satu? ♥


kengkawan kategori yang mana satu?
mama FB dah kurang update since 2 kali kena hacked...
benci betul la, sape la yang punyer keje tu ek...


10 comments:

Gieyana said...

ekekeke..mcm2...kite jrg update status..cuma check in jer kt mn2...tu pon selalunyer weekend psl weekdays busy ngan keja..mls sgt nk layan fb..:-)

mama aleen said...

hehe...

AyuArjuna BiGoshh said...

oo saya yang "takde kerja" hahahah

mamasuri said...

sumer2 kategori ada...hehehe..ala suka suki je kan..

eima said...

aku satu tidak ada di atas sbbsekadar nk baca nk tau perkembangan terkini kengkawan je ... im not stalker or faker tp sekadar baca je ...
sbb aku rasa fb ni dah jd medium yg tah pepe ..yg pepe pun nk update poyo je

Sidratul Muntaha said...

hohoh
seme pun bkn sbb update jrg2
nak2 klu semester dh mula
nasiblah..
hidup segan amti ak mahu internet ni
kat umah update pun sbb ade unify
tu pun guna note

Nieyl said...

nieyl pun dah jarang nak update...sbb nyer smakin ari semakin bosan...lg2 biler da kawen nie kan...lg ar xde ape nak di update nyer....

...sWeeT uMi... said...

Umi pun dah jarang update fb...huhuhu....

Zura@Iwan said...

mls nk update FB sll...lgpn mcm x elok je sll sgt duk ceta itu ini kt fb..haha...

lgpn x sll on9 fb...x best sgt..hehe...

Che Rosliza Che mat said...

mampu tersenyum kikiki

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.