Followers

Tuesday, September 25, 2012

♥ Zalora vs The PopLook vs WardRobe2u ♥

Zalora, The PopLook sure ramai yang dah tau website ni kan?
tak payah citer la, zalora dah diiklankan kat dalam TV
The Pop Look mmg ramai retis beli baju kat sini...





ok ari tu ada yang cakap baju kawan opis mamy shantek
kat mana dia beli ek?
ok mamy nak share kat sini, kawan mama beli kat website
sape yang tinggi lampai & langsing leh la pakai baju ni
kalo mama sure mmg tak sesuai punyer...


sebijik sama kan, RM249....pewit meletop2 regenya...
so kalo sape2 nak cuci mata @ nak beli baju2 ala2 pattern gini leh terjah ke website kat bawah ni


dah habis raya baru nak share website ni
tak pe sape2 yang kenan nak beli baju raya haji leh terjah website ni k...





mamy mmg tak pernah try beli online, sbb cutting badan yang tak mengizinkan...hu...hu..hu...
happy shopping u all....



7 comments:

syawalsimpsons said...

cantik..nak terjah tgk la...nak beli...kena PK 2,3X,...

Saya Disini said...

cntiknye bju

Mama Zharfan said...

me suka beli kat booth2 ajer heheh yg penting me berkenan :)

|| NaFiRaa || said...

mampu tengok jer.. cuci mater~ kekeke

lovelywa said...

klau badan ala2 model bole la cuba beli, kang klau tak sedap pkai membazir plak kan..

Zura@Iwan said...

cantik2 bj kt sini kan..x penah try lg beli..

ongkos engak ada dong..hehe

mamaRIFQY said...

sedehkann..jadi macam na ni!! gemukss...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.