Followers

Tuesday, October 30, 2012

♥ 2012 2-4 Nov 2012: Mother & Baby Kids Expo ♥


2-4 November 2012

Mother & Baby Kids Expo Sale

Products Offered
Apparels
Footwear
Toys
Accessories
Baby Products
and more
Time
11am – 9pm
Location
PWTC
Kuala Lumpur
Info
Admission is FREE


4 comments:

izwahasnan said...

jom menghabisan duit... hahahaa

JaSSNaNi said...

hmmmm banyak tak barang2 baby kat sana? saya tak penah pegi PWTC baby fair ni.. kalau banyak product2 nye.. nak gak terjah this time.. bley prepare sket2..

syawalsimpsons said...

sayang x dpt terjah..mmm..blk kampong

Ayudiah said...

Saya pernah pergi expo ni kt PWTC masa dia buat Jun 2012 aritu... Kalau saya, taubat taknak pegi lagi dah expo ni sebab ada expo lain jugak kat hall pwtc tu, renovation expo. Dia tak bukak jalan untuk terus ke expo mum n baby sebab dia "paksakan" kita untuk lalu dlm renovation expo tu (berpusing-pusing) sebab expo mum n baby kat bangunan pwtc yg seberang sungai n kene rentas jambatan. bagi ibu-ibu yang pregnen, walaupun berjalan itu bagus untuk kesihatan tetapi bila dia buat macam tu rasa mcm tertipu. bila sampai kat expo mum n baby barang-barang expo macam hampeh. tak berbaloi jalan penat-penat skali harga yang ditawarkan sama je kalau beli kat sogo or jusco time sale... **just my 2cent...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.