Followers

Tuesday, October 30, 2012

♥ Dah Naik Rupanya Fee GENIUS AULAD 2013 ♥


citer ni dah lama wat...tapi semalam dok tengok2 buku balqis
baru perasan fee untuk 2013 dah naik rupanya...
ni fee untuk 2013...
total RM968
for 3 hours je belajarnya....

camne leh tak perasan plak ni....


berbanding fee tahun lepas 
total RM788

haish...every month punyer Fee pun dah naik
b4 this RM238 NOW RM268


"berkorban apa saja...harta ataupun nyawa"...ha ha ha sila nyanyi versi lagu P.Ramlee k...
adei makin mahal plak...tak pe tahan setahun je lagik
pastu dah pi sekolah kebangsaan gomen berdezuupppp murah yurannya....

p/s semoga anak sentiasa menghargai segala pengorbanan kedua ibu bapanya...
p/s u all dah register school ke?this week Report Card Day for Balqis....

13 comments:

♥cikmOt♥ said...

samalah ngan kita...saya ni sorang anak yuran pendaftaran naik rm50 tu...dari rm100 jadi rm150...pulak tu kena bayar deposit plak rm300 tiap sorang...dua orang anak dah sampai rm900 kena bayar sebelum 30nov ni...

nasiblah kakak diorang dah 6 tahun, thaun depan...tapi tulah...arghhhh

eh sori terkomen panjang lebar lak

Dnazz said...

mahal rupanya fee genius aulad ni yer kak..huhu

Chekgu Azrine said...

Sek kebangsaan dh free...yeayy!!

Mama Zharfan said...

utk anak kan :) balqis tak masuk private skoll ker utk sek rendah nanti

eima said...

hmm katergori murah lagi la... ni full day ke half day skool ni anje ...

klu fahim nye taska yuran utk full day RM280...
pendaftaran next year RM450 belum termasuk yuran tahunan yg utk buku uniform bagai tu ... klu tak salah pandang ari tu RM1250 keatas .... mati mak hujung tahun ni

diorg dgr org gomen dpt bonus dpt naik gaji bagai ari tu semua pakat nk naik ....

Ladykillers said...

murah gak ekk Genius Aulad ni...Imran nyer bln² RM350 tuk thn dpan..thn ni RM250..naik seratus tu..hmmm..yuran pendaftaran je lebih kurang RM1100...

mcm nk daftar masuk U jer harga dia..

kalu Genius Aulad ada kat Ipoh da amik da..yg ada The Lil' Caliph, Smart Reader n etc..so amik The Lil Caliph jer..

Iela Fazielah said...

nak wat cemnekan...mmg semua tadika pakat naik harga... tterasa betul

mamalieyna said...

wooo mahai betui tu.. mmg confirm.. takmasuk senarai genius aulad ni.. eden tak mampu..huu~

survey2x cari tadika utk arif.. 2014 nnti..lmbt lgi..hehe~

Ibuhani said...

Mahalnya tadika skrg ni!!!!!!! Terkejut tgk list tu.......

mamasuri said...

leh tahan jugak genuis aulad ni..anak sy si suri belajr di tadika felda jer..full day rm220..sebelah ofis...

Masya said...

sana sini semua yuran belajar anak mahalkan.... tp demi anak dan mahukan yg terbaik biarlah berhabih sikit... janji dia belajar rajin²...

nurul said...

3 jam je ke belajarnye

nurul said...

3 jam je belajarnye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.