Followers

Wednesday, October 24, 2012

♥ Done!!! Passport ♥


Done...suppose pi awal bulan Oct ari tu...
tapi postpone sbb daddy pun pi outstation pada date yang sama
so tak de sama nak take care balqis...
sib baik bos leh consider postpone...
bulan 11 baru pi k....dengan gigihnya kena pi sorang2...


dah lama wat passport ni, since bos soh wat b4 bulan Oct ari tu...
duit pun dah selamat claim balik...

nak tanya ada sape2 pernah pi outstation ke obersi sorang2 tak?
u all berani tak pi sorang2, sbb this time mamy kena pi sorang2...
this is my 1st time travel to obersi....huwa...nak nangis pun ada...
tapi kena sahut cabaran kata daddy...
takut gak nak pi, tapi daddy yakin mamy leh pi....
kat airport dah ada orang tunggu denagn sepanduk....ha ha ha ha...
3 bulan berturut2 kena pi ni...
kali ke3 baru nak bawak daddy & balqis...now daddy tak de cuti nak itot...

p/s nanti mamy beli ole2 untuk blogger bertuah k....
p/s sebenarnya takut nak wat presentation... ye la i Payroll Exec je nak kena present kat Financial Controller & Manager2 kat sana...mau tak ketaq lutut....

6 comments:

Cynful Pleasure said...

dulu cynthia selalu travel seorg org... kalau semua settle arrange kat sini, sana just keluar plane, then dah ader taxi tengah tunggu, kalau tak, mesti ader org tunggu kat air port. Kalau tempat dah pernah pegi, cynthia explore la sendiri je.. All the best mamy!

MRS. K said...

anje pasti boleh!!!

syawalsimpsons said...

fuyooo dah ada buku merah....sue tarak...buku merah@buku pregnant ado la..kakkakak...insyallah anje selamat G selamat sampai....sue pon yakin yg anje leh survive sowang2 kat sana...

Nieyl said...

wah!best nyer.....klu g sensorang mmg la takut kak...tapi insya'Allah...yakin boleh yea...:)

~aYu~ said...

gi sensorg? mesti ok puye la.. moga selamat perjalanan akak pegi dan balik..

ct rahani said...

gud luck yer anje.. :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.