Followers

Friday, October 5, 2012

♥ FB M&M Cupcake - Kek Yang Shantek & It's So Cute ♥


semalam one of my blog friend Nad order kek kat FB M&M Cupcakes ni sempena
birthday Lil Heronya  Zakwan...
so mamy teruslah terjah website tu nak tengok kek2 yang ada
since 13 Oct ni pun Birthday balqis kan...
wah.....sangat2 teruja 1st time rasanya tengok deco2 kek yang shantek2
mmg cute sangat2 la, ada macam2 pattern yang mamy tak pernah tengok pun 4 this...



antara kek yang ada...Eh ada kek maybe from student Genius Aulad la...
kek coklet lagik k...mesti yummy2 punyer...
mamy kek krim biasa mmg tak berapa suka
tapi kalo kek coklet leh la makan jugak....


dan kek yang mamy paling suka kek yg mamy remark merah tu
so cute kan....kek sandwich pun ada k...

kalo kegkawan rasa nak tengok atau teringin nak tempah leh pi kat FB beliau k...

kalo la mamy pandai wat kek, sure jadi shantek2 gini kan....ha ha ha verangan je k...

2 comments:

syawalsimpsons said...

mmg cantik2 belaka...kalo nk order untuk balqis utk bufday dier 13 ni...kat kek tu jgn lupa taruk nama sue sekali...15...kakakkak....

Zura@Iwan said...

kreatif dia design kek tu....nice.....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.