Followers

Wednesday, October 3, 2012

♥ Journey To Lumut, Pulau Pangkor & Teluk Batik - Part 6 ♥

Time we all on the way nak balik
masa tu dah dekat kol 6.30petang...
rasa cam tak puas je nak jenjalan kat persisiran pantai tu...
nak balik ke Lumut tak payah beli tiket k, mmg tak ke kaunter tiket pun
sebab RM10 untuk pergi & balik...






we all sementara menunggu Ferry sampai...





snap2 sekitar Pulau Pangkor...





time naik ferry we all dok kat blah luar je...
time pegi kami dok kat dalam Ferry ada air corn k
ferry ni 3 tingkat rasanya....




dok luar lagik syok menikmati pemandangan & angin laut...


kakak mula2 dia takut gak, tapi lepas ferry dah laju dia rasa seronok plak...






ni kat perkampungan nelayan...



matahari nak terbenam....


weee....dah sampai ke Lumut....perjalanan ferry mengambil masa lebey kurang 1/2 jam dari Pulau Pangkor ke Lumut...

ok entry bersambung lagik lepas ni k...

p/s ari ni baru start keje setelah lama bercuti...adei banyak tol keje nak settle kan

2 comments:

Zura@Iwan said...

best duk luar dr duk kt dlm masa nek bot nie...sbb leh hirup udara luar...hehehe...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Seronoknye,
Teringat pulak Zaquan masa mula2 naik bot ke Tasik Kenyir, mula2 jerk takut pastu srnok bila bot tu laju

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.