Followers

Wednesday, October 17, 2012

♥ KL - PD - Melaka Part 2 ♥

Sesampai je Melaka dalam pukul 11.00pagi
daddy dah lapo nak mamam...
time tu we all pi makan kat Food Court Shopping Kompleks Dataran Pahlawan je


menu mamy


menu daddy



anak dara cam biasa mmg tak nak makan k...

makanan kat situ so so je...tak sedap mana pun...
leh la untuk kenyangkan perut...
than lepas tu we all jalan2 kat dalam shopping kompleks

p/s tak boley blah betul, pi jauh2 leh plak singgah shopping complex k....

7 comments:

Nieyl said...

amboi...kat mane2 pun leh pose yea..nmpk menarik makanan tuh..

eyeyou said...

x elo2..kalu x, ley jumpa..

syawalsimpsons said...

bila dapat jln2 ni

PinkUmmi said...

berjalan sakan nmpk..hehehe

Mama Zharfan said...

singgah shooping ker anje hehhe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ok jerk lepak shopping kompleks.. kami kalau jln2 melaka pun selalu gak singgah shopping kompleks dataran pahlawan ni..

Kak Izan said...

seronok bile tengok kawan2 seronok :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.