Followers

Tuesday, October 16, 2012

♥ Model Sweet Like Sunsweet ♥

Dari KL terbang ke PD terbang ke Melaka nak berPS with Sunsweet ni
paling sadis bila tertinggal Sunsweet kat rumah
kena la beli yang baru, sib baik la mama mmg peminat tegar Sunsweet ni
kalo tak membazir la jawabnya...

Shoot2 berlaku di Taman Dataran Pahlawan Melaka...
patutnya last week dah siap shoot2
tapi dek kerana tak sempat, suka keje last minit kan
so minggu yang terakhir la baru dok sibuk2 nak shoot
tu pun shoot kadar yang mampu je, idea nak shoot dah kelaut bila barang
yang jadi sumber inspirasinya tertinggal kat rumah...

jenuh gak la nak soh anak dara ni pose....
jom layan, join contest saje2 memeriahkan contest yang ada...


Sweet Like Sunsweet...jenuh dok temberang anak dara ni soh pose
kalo tak mmg tak nak pose punyer
dia dok sibuk nak naik beca k..

mamy cakap, kalo kakak nak naik beca kakak kena pose dengan benda ni dulu
sbb uncle beca tu nak tengok gambo kakak dengan sunsweet ni
baru dia bagi naik beca....tipu sunat ye...
sib baik la anak dara percaya bolat2, tapi last2 ada jugak dia bersuara
"bukan mamy nak join contest ke?"....








posing gaya bebas k, tak kisah la camne dia nak posing
kalo dipaksa2 nanti ke laut plak...
ni pun dah dok complain "i can't hold"....
sbb bekas tu berat, tak bukak lagi pun
leh plak dia soh mamy habiskan isinya baru senang dia nak pegang....
ape la mamy ni...



kasut boot dia hasil rembatan kat Melaka...nak2 sangat katanya...







dah habis snap2 kat padang, we all snap2 kat Beca plak...


beca ni mg shantek k, balqis yang pilih sendiri...


 beca ni penuh dengan bunga...


lama2 model pun borink nak pose...
mula la jadi gambo "senyum ku kerana terpaksa"...


haq ni part yang paling last, mmg dah kelaut
mmg dah tak ikhlas dia nak pose...

dapat gak la beberapa gambo yang leh join contest tu...
jadi la kan, memeriahkan contest, best plak bila tengok ramai kawan2 yang join sekali...

13 comments:

Mama Zharfan said...

good luck!!

Chekgu Azrine said...

pandai dia posing...sporting!!

good luck for the contest ye..

mummy_ayu said...

seronoknya snap2....ada gak tgk kat FB tu tapi Ayu nie memang slow sikit..apa pun..good luck dear!!

syawalsimpsons said...

bestnyer tgk balqis ni..terbaik..rasa nak beranak lg anak pompuan leh tak...kikiki..leh la gedix2 amik gamba ngan mak jemah yg dah gedix bila nampak kamera..kakakkak...

atty's said...

amboi bukan main lagi balqis posing ngn payung nyonya..gudluck tuk balqis

Nieyl said...

Kantoi sudah yea..hehe~amboi2..klu soh pose..bkn men lg die yea...sampai kepenatan..:)

PinkUmmi said...

good luck to balqis...

Nana said...

good luck!
last mnt join mana tau ada rezeki menang

Atia Adina said...

hehehe...banyaknya gambo model kecik.....cantik semuanya

Eliss Mie said...

memang sweet mcm sunsweet :) comel :)

mama leen said...

pandai btul balqis ni :)

Saya Disini said...

comeinye

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Goodluck..

bdk2 skrg mmg dh bijak, phm dh kita nak masuk contest2 ni, Zaquan pun dulu masa eija rajin joint contest bila paksa dia amik gmbar, dia msti ckp mama nak masuk contest ye..hehe.

tp skrg mood nak masuk contest dh kelaut. charger DSLR pun x jumpe2 lg ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.