Followers

Thursday, October 25, 2012

♥ My Princess Balerina ♥

My Princess Ballerina....Damia Nurin Balqis...
she so cute buah hati pengarang jantung...
tak de mood nya nak keje ari ni....nak cuti raya la katakan...


b4 this mama beli gaun blue colour ni untuk join contest stride rite
tapi cam tak ngam plak...so tak pakai pun masa tu...
planning nak pakaikan time celebrate birthday balqis @ Genius Aulad...
tapi lengan tu pakai cardigan la k...to seksi kalo pakai lagu tu je...
tapi seriously balqis mmg nampak lain kalo pakai baju selain dari warna pinky2 kan...
balqis suka banget dengan baju princess ni...kembang semangkuk kain netnya...


then last week pi jenjalan...mamy terjumpa baju Princess lebey kurang yang biru tu
tapi pinky2 colour....balqis suka sangat k...
then mamy beli la untuk balqis...
mmg cute & nice....leh la pakai time celebrate birthday kat school nanti
sbb anak dara ni mmg nak jadi Princess katanya...

seriously she look pretty in pink colour....
time ni kat Sogo....balqis malu2 meow nak pose sbb ramai orang time tu...
see gambo kat baju tu, balqis suka wat aksi cam ballerina tu...

we all dah discuss nk hantar balqis ke class ballet...
tapi kena tengok timing jugak la...sbb anak dara ni minat nak berballet.....

p/s mesti ramai yang dah cuti ari ni kan... 

3 comments:

Wan Amira said...

ade anak perempuan seronok boleh pakaikan baju comel2

~aYu~ said...

mmg cantik baju tu kak..
minggu lepas gi sogo nampak gak baju tu barbie yg pink tp mahal lak.. mmg tak beli la..

PinkUmmi said...

comel jer die pakai bju ala2 princess nih

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.