Followers

Thursday, October 4, 2012

♥ Nak Yang Camni - Sape Leh Tolong? ♥


mamy tengah aim baju camni, ada sape tau mana nak cari baju camni
jenuh dah round shopping kompleks tapi tapi tak jumpa gak
try google jumpa tapi bukan jual kat Malaysia
oleh tu mohon jasa baik kengkawan sape yang tau kat website mana ada jual baju camni?

takat ni berjaya grab baju rainbow yang seluar je

sape2 yang tau kat mana nak cari baju camtu, atau yng seangkatan dgnnya means yang rainbow2
mohon jasa baik untuk tinggalkan link blog tu kat entry ni k...

p/s jasa kalian amat dihargai....

9 comments:

Mama Zharfan said...

i love rainbow :)

Eliss Mie said...

suka rainbow2 pulak yer . x tahu pulak kat mana nak mencari tu.

Nad @ MamaZN said...

balqish pakai saiz umo bape thn?

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

x dpt nak nolong, lg pun jarang sgt survey baju gegirl almaklumlah anak hero semuanya..

mmg cantik le dress rainbow yg anje berkenan ni, warnanya pun soft jerk..

Suliana said...

cantik... nti klu dpt link bagitau eh. hehe..

syawalsimpsons said...

cantik..mmg kena la ngan balqis yang putiih tu...tapi entah la sue pon tak tau...

Zura@Iwan said...

x sure plak kt mn nk cari...

tp kalau tjumpa nnti kita gtaw anje yer..

PinkUmmi said...

tak tau la mana nk cri...mcm pyh je kan...

Imaan09 said...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=451670038199526&set=a.449397908426739.107072.441188242581039&type=3&theater

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.