Followers

Monday, October 8, 2012

♥ The Next Vacation........♥

Sempena celebrate Birthday balqis, daddy planning nak bawak pi bercuti
ari tu dah pi Pulau Pangkor sempena celebrate birthday mamy
tapi kali ni utnuk balqis plak.....destinasi yang mamy pilih adalah ke
Genting Highland....tapi sangat2 la sadisnya bila.......

 See 13 October tak de hotel yang boley di booking
First World NA


then try tengok Awana Genting.....Pun NA


then try Theme Park Hotel pun NA jugak....

adei mmg tak de rezeki nak ke Genting la nampaknya...
kalo nak pi time weekday, we all dah tak cukup AL nak amik cuti
since b4 this dah banyak habis cuti atas urusan itu & ini
lebey2 lagik daddy la, selalu amik EL take care balqis tak sihat...

sudah fening2 pikir mana nak pi
last choice kalo tak dapat nak booking kita pi PD je la ye nampak gayanya
situ tempat strategik senang nak cari hotel....
kalo dapat holiday 3D2N kan best, baru la puas berholiday namanya....

mamy teringin nak pi Cameron Highland, last pi time balqis tecik dulu
tapi daddy plak tak suka pi cameron, tak best katanya
tak banyak tempat leh pi, daddy ni kalo holiday mmg kaki jalan k....
kalo pi PD leh terjah ke Melaka terus....

masih lagik planning, holiday yang singkat tak leh nak pi jauh2
kena pi dekat2 je sbb travel pun amik masa gak...
Gold Coast pun best gak kan, sakan mandi...

any suggestion?

p/s terapi minda bersama family adalah yang TERbaik sekali...Family Treatment....

15 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

slalu akak dengar kengkwn dok bercerita pasal gold coast PD tu. try pegi pastu citer kat kami disini ok

Ezna said...

cameron tak byk tmp menarik??? silap la tu....taman lebah ada, tempat nak makan strawberry scone ada, ladang teh boh cantik pun ada, kat atas tu leh tgk kilang teh lagi, sekarang dah banyak dah anje. Bukan macam dulu dulu....

amiey lee said...

syok dpt rilex kn minda dgn family..huhu

MRS. K said...

bukit tinggi?

syawalsimpsons said...

seronoknyer dapat laki yang mmg kaki jalan...mmmm...en asbeen sue kaki duduk depan PC baca komik...kakkakaka....bini dier kaki jalan tak hengat..tu yg duduk umah lelama tu beku otak tu

MrS. F!zA said...

Pd lah best..leh trus ke melaka cm anje ckp tu..hehe

mamaRIFQY said...

GOLD COST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sangat bestttt

Nana said...

jom la g gold coast hehe mgu ni kita g gold coast

Mama Zharfan said...

legoland :)

Nad @ MamaZN said...

Gi gold coast la..seswai utk balqis..besttttt!!!
Kitorg pun cam nak repeat lgi

eyeyou said...

kita naru balik CH..besshhh laaa..
kalu g melaka, ley roger kita..

kayyana said...

g gambang la anje.. tak pun... hah.. taman negara... bleh bawak balqis naik gajah... kan?

|| NaFiRaa || said...

bestnye~ nak bercuti lagi~

ieyda said...

mkn angin lg ye balqis nie...bertuah dia punya makpak yg kaki holiday nie

Zura@Iwan said...

wahhh...full ek genting oktober nieh....papa irfan duk sebut gak...nk bw irfan g genting...bila tu x taw la..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.