Followers

Monday, October 8, 2012

♥ Payless ShoeSource @ Sunway Pyramid ♥

Sure ramai yang pernah pi outlet ni kan
kami pi Sunway Pyramid semalam singgah kejap kat sini
cari kasut untuk balqis, aim warna putih
mmg banyak pilihan kasut kat sini, rege pun ok je rasanya compare kat tmpt lain
kasut Dora RM40 je sepasang, rasanya kat luar lagik mahal kot...
aim nak cari kasut yang ala2 keperempuanan sikit
cari punyer cari kenan kat satu kasut ni
tapi tak de size plak, kata promoter tu today baru sampai stok baru
so jawabnya kena repeat balik la pi beli malam ni...





suka cara susun kasutnya, mengikut size...
rak2 kasut beserta kotak kasut disusun mengikut size...
so kalo kengkawan pakai kasut size 6, leh terus ke kasut size 6
then leh tengok design ape yang ada...
senang je tak payah soh promoter cari size, then kalo tak muat leh terus try cari size lain
tanpa perlu nyusahkan promoter mengekor ke hulu kehilir
secara jujurnya, mamy kalo shopping mmg tak suka promoter ngekor ke sana sini k
leave me alone, kalo dok asyik ikut dari nak beli terus tak jadi nak beli
i bukan nak mencuri pun, nak belek2 dulu tengok mana yang kenan....

ada sape2 yang pernah pi outlet Payless Shoes ni?
kasut untuk baby new born sampai besaq ada kat sini ke, Boys & Girls
mmg serius shantek2 k...rege pun ok je, kalo nak lebey ok sila la terjah time sale k...

p/s awat la time rasa b4 this kami tak terjah Outlet ni ek.....

11 comments:

Pink Lavender said...

wahh...ni rasa nak terjah nihh...
kalau dah terjah update eh...hi3...

Nieyl said...

wah~sgt kemas..teratur jer kan..nak pilih pun senang..xyah nak tanya dah...hehe~

Nana said...

Wah menarik ni banyak pilihan

Nad @ MamaZN said...

Ala..bestnye!!

ieyda said...

napa jauh sgt kedai nya tu...xde ke area kl tau pun putrjaya nie...hhihihiiii
nie yg rs nk terjah smpi SP nie

Zura@Iwan said...

x penah masuk lg payless shoe ni...mmg kemas je susunan dier yer..

syawalsimpsons said...

lm x g sunway ni..nnt nak terjah la

Aisyah Husaini said...

ha ah la cam seronok je nnti2 nak pegi juga la : ).Setuju ngan mamy sy pun tak suke di ekori bile p shoping2 ni kan. rasa terganggu sangat2 hurmm

RieNa said...

saya ni jenis kaki pjg, saiz 9 biasanya. kalau dpt saiz 10 tu mmg happy lah. mujur kat penang ada kedai ni, kat sunway carnival. masuk kedai terus pegi kat rak saiz 9, dan pilih mana berkenan. mmg besttt!

sy pernah bt entry psl kedai ni :
http://adzrina.blogspot.com/2011/12/kasut-oh-kasut.html

Mama Zharfan said...

dh berkurun me tak pegi sunway tu...

nydiaanies said...

nice.. :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.