Followers

Wednesday, October 31, 2012

♥ Pelik Tapi Benar....Ish....Ish.... Ish.... ♥

Ari tu we all beli swimming pool untuk balqis
tapi swimming pool ni nak hantar ke rumah opah balqis
leh la deme sepupu sepapat mandi sama2...

tapi leh plak anak dara request soh daddy tiup kolam ni
nak tau nape dia soh tiup?
Sila scroll Down k...




^























^





























^



























^























^


nak wat tempat tido katanya...
ha ha ha..budak ni ada2 je k...then leh plak request nak tido atas katil dengan tilam
sure la mamy & daddy tak leh nak tido atas katil sama
so we all amik tilam bujang tido kat bawah...
anak dara ni tido atas katil dalam kolam renang...

daddy siap kelilingkan bantal takut jatuh...
see...tidonya 360 darjah...
ni gambo fresh yang disnap2 pagi tadi
ari2 pun mmg tido dalam kolam renang ni...nyenyak tido plak tu...
sib baik tak suruh isi air k...

budak2 mmg suka swimming pool kan...

p/s ragam anak2 dah makin dewasa...macam2 permintaan tak masuk akalnya...layan kan aje selagi mampu dilayan & tak melampaui batas....peace!!!!

7 comments:

syawalsimpsons said...

wahhh dibantainyer tido..kakkakak..best2...sejuk kot

PinkUmmi said...

hahaha...klaka la balqis nih

MrS. F!zA said...

lor..nk tido dlm pool..hikhik

mamasuri said...

hhehe comel..
sy lak tgh sakit kepala ngan perangai kakak yang terover manja dari adik nyer...tak tau sy nak layan camner..mood nak pengsan jer ni..

Liza said...

Hahaha..LAwakla Balqis nih.

Masya said...

mesti balqis tgh mimpi indah ni.. lena btl tidur dalam kolam tu....

JaSSNaNi said...

ya allah.... budak budak kan.. kadang2 tak terduga kita di buatnya.. hahahahahahahahahaha

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.