Followers

Thursday, October 11, 2012

♥ PhotoShoot Stride Rite & The Prize ♥

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar
walaupun pada mula b4 start berPS tu balqis dah mula wat hal kat Parkson
bila dia nak mainan tapi kami tak belikan...
kasi main je, tapi tak beli pun....
pic b4 berPS


All the picture taken by 
The Picture Company

just berPS je, tak de catwalk k...
tapi gambo2 kat bawah ni bukan taken by professional photoG
gambo2 ni mamy yang snap2 b4 event tu... 


ni pic time we all kat Parkson


siap bermake up anak dara ni, touch up simple & nice2 je...


kusyuk dok play2 Lego



jelingan manja Auummm...

ni pic after event, seriously balqis mmg penat sangat2 after event tu....



our winning....membership card from Stride Rite...
siap ada 200 point di top upkan...
weekend ni baru nak redeem kasut tu...
tak tau nak pi butik Stride Rite kat mana...


this one letter form stride rite untuk claim kasut from Stride Rite


suka dapat barang Free, kena claim b4 end of this month...
so kami leh pilih kasut mana yang kami berkenan
takde range rege pun, pilih je mana yang suka...
we all belum redeem lagik kasut untuk balqis...


letter from Stride Rite....


p/s pengalaman yang indah untuk balqis...
p/s time PS tu we all tak leh nak snap2...so tunggu gambo dipublish kat FB Stride Rite & The Picture Company...
p/s TQ to Amy Mama Tisya sbb bagi tau Pavilion kat mana, we all tak pernah sampai ke sana k...

15 comments:

syawalsimpsons said...

tahniah untuk balqis...

Nieyl said...

gud luck...Insya'Allah de rezeki..mane la tahu kan...:) best nyer dpt barang free..hihi~

atty's said...

balqis mmg fotogenik..
gudluck utk balqis..insyallah ada rezeki tak ke mana..nak ler tgk kasut yg balqis dpt.

Nad @ MamaZN said...

Ada rezki balqis nnt tu.. Hehe ;)

Anje, skuter spiderman merah je ek? Biru takde?
Ok ke nak jmpe ari ahad ni? Jadik x p cutu2 nak celebrate bday balqis? If tak bleh, just anta via post je la, its ok...

mamaRIFQY said...

wah..bagus balqis..insyaALLAH kalo dah ade rezeki, tak kemane tu anje..aminn

mama tisya said...

sronok la leh pilih kasut mana2 berkenan

**smlm sorry lmbt reply cz tgh drive smlm...nasibaik tk sesat...

eima said...

aku yg baca ni pun rasa bangga .... hehehe

Mama Zharfan said...

congrats!! balqis memang pandai posing2 :)

Zura@Iwan said...

tahniah qis..

x lama lg...anje akan jd manager utk qis la..nk jd model nnti..hehe..

kayyana said...

tahniah balqis.. and all the best yerk..

PinkUmmi said...

congratz for balqis...

Wansteddy Tales said...

penanda aras yang bagus utk balqis mudah2an peluang rezeki lebih cerah n terbuka luas buat anje n family ^^

ct rahani said...

tahniah balqis.. semoga berjaya.. mmg pandai dia posing.. comel!.. sy pun suka tgk gambo2 dia.. :)

mamalieyna said...

Balqis dh besar, dh tak shy2x.. bagus.. mesti cantik gambarnya nnti.. Good luck tuk balqis..ada rezki ada la kan, kalau takde ..takpe pengalaman tu.. ^_^

mummy_ayu said...

wah..best tu..congrats!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.