Followers

Friday, October 5, 2012

♥ Posing Time @ Swiss Garden Apartment Damai Laut - Part 3 ♥

skip entry leh tak, dah tak larat nak cita makan 3 hari dah ni citer pasal pangkor, naik jemu plak orang baca
minggu depan ada kuiz untuk FB Pangkor k
soalan semua berkaitan dengan cuti2 Pangkor...
banyak lagik gambo & cite2 tapi dah tak larat nak citer la
kita layan gambo je k...



muka masing2 dah penat baru lepas mnadi pool


loving couple...gambo snap2 by Balqis





kakak pun dah tak larat nak posing lagik
posing cam tak ikhlas je jawabnya


sekitar pemandangan kat Hotel




van Hotel


kakak dok sibuk nak naik tram ni...


mamy pun sama





ni pemandangan dari atas bukit Swiss Garden


cantik kan...




last sekali gambo mama la...sib baik ada en.tripod so ada la gambo kami bertiga...
haish...rasa masa cepat betul berlalu, 3D2N tu pejam celik pejam celik dah kena check out...

bila la dapat peluang nak bercuti lagik k, cuti pun dah nak kering dah ni....
bulan ni paling banyak amik cuti dekat 5 hari rasanya....

6 comments:

Nieyl said...

:) wah...jenjalan...best nyer...

syawalsimpsons said...

senyum balqis ikut mama dier...kikikikik....

Ezna said...

swiss garden ni best!!! suka kolam mereka yg luassss :-)

Zura@Iwan said...

kdg2 cuti tu rasa kejap je kan..x puas...huhu

|| NaFiRaa || said...

bestnye~

kayyana said...

seronok kan tdo kt situ.. damai je.. mmg sesuai la klu nak bercuti dan tenangkan fikiran..kan??

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.