Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, October 24, 2012

♥ Produk Acai Berry BERACUN? ♥



betul ke?dah kuar dalam paper plak...
ada sape2 nak komen?
ada sape2 pernah makan acai berry ni?

12 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Mama Mya said...

YA Allah.. baru jer nak try beli kat online... ingat nak bank in hari ni... sekali terbaca entry nie...

Nasib tak bank in lagik... patutlah ada yg boleh kurus 18kg dlm masa sebulan...

eyeyou said...

br cadang2 nk mkn..nasib x order lg..

syawalsimpsons said...

entah x penah try pon..

cik dah faridah said...

tula teringin nak kurus tapi..nak beli takut...sbb byk kali kuar paper

Suhaimi Abdullah said...

tak semua produk berasakan acai berry beracun. salah satu darinya Hayat Acai Berry =)

eima said...

pe tu ...aku tak penah dgr pun...hmm tu pasal aku takut nk mkn ubat2 sebarang ni even jamu lepas branak ...hmmmm

Nafisa81 said...

macam2 produk pelangsingan skang ni

ct rahani said...

penah dengar tp x penah amik tau.. huhu..

Reycarlvenza Poulus said...

Acai cafe pun kira beracun ker??

♥ Elin ♥ said...

SALAM....kite copy gamba yer......
tq :)

kakchik@ella said...

hari tu kc beli tau dik. pastu kc dok hold-hold nak makan. rasa mcm tak confident. pastu ada sorg kwn kc nak. terus kc jual kat dia.

Julianazriana Jaafar said...

salam.
saya pun hampir beli 4 bulan lepas. memang kawan seorang doktor kt hospital putrajaya bagitau banyak produk acai ada sibutramine yg mampu rosakkan sistem saraf otak juga.

ada juga kenal seorang kwan kepada kawan tu hilang 18 kilo sebulan. kurus memang kurus, tp tak bermaya nampak seram pun ada tu tak jadi nk makan acaiberry.

tapi alhamdulillah saya jumpa produk yang tiada side effect. bantu hilang 10 kg dalam 4 bulan dan membuatkan saya fitter.

sekadar berkongsi
http://www.julianazriana.com/2012/09/premium-beautiful-biggest-loser.html

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.