Followers

Tuesday, October 23, 2012

♥ Redeem Stride Rite Shoes @ Empire Shopping Gallery ♥

Last week we all redeem kasut hasil kemenangan balqis thru contest Stride Rite b4 this...
mmg planning nak redeem kat Empire Shopping Gallery
sbb ramai yang kata butik tu paling besaq diantara butik yang lain
mmg banyak kasut yang di displaykan...
tapi sayangnya banyak yang tak de size k...frust betul la...
we all sampai sana dalam kol 1 lebey camtu...


ni la butiknya...mmg banyak kasut kan, kedainya luas sikit dari 1 utama punyer...


kenal tak sape ni?
ni la Diya Sophia Eryna...Diya adalah pemenang utama untuk contest Stride Rite...
mmg kami janji nak redeem waktu & tempat yang sama...
kat blakang tu mama Diya.....Sara namanya...
from contest we all saling mengenali then keep in touch...
sara mmg freindly orangnya...
guest what...time mamy sampai mmg dah nampak diya kat dalam butik tu...
Diya mmg cute....really photogenic...mmg layak menang k...
tgk in real mmg macam anak mat salleh dah...
suka mamy tengok rambut diya...
balqis 5 years....Diya 3 years
tapi dua2 ni sama tinggi je...


see...budak berdua ni mmg friendly...
balqis baru je sampai lepas tu diorang dah siap main kejar2 lagik...
macam dah lama kenal je...
balqis mmg malas nak jalan, so pi mana2 pun mmg kena usung stroller, walaupun umurnya dah 5 tahun k...







see sama tinggi je... 


sara yang cute like mamy dia punyer face....
balqis yang shomell...



last we all bergambar berempat....


jenuh gak try kasut sana sini, last2 dapat la sepasang kasut pilihan dak balqis sendiri...



semestinya pink colour...


amik size besaq sikit so leh pakai lama....
planning nak amik kasut ala2 keperempuanan, tapi tak de size la plak....
kat stride rite tak de kasut boot la...kalo ada kan best..


ni antara koleksi kasut balqis yang ada...





we all mmg peminat brand Barbie...dah tu je yang mampu milik...
b4 this pernah beli brand Clark...tapi untuk budak2 cam tak sesuai la
sbb kaki deme cepat panjang tak leh pakai lama
so rasa sayang duit nak beli, unless kalo orang kaya yang duit banyak tak tau nak wat ape..ha ha ha

mamy suka beli kasut yang macam2 pattern.... 

kasut yang we all redeem tu regenya RM149....
then dapat 200 point percuma....
Alhamdulillah rezeki untuk balqis...
mmg tak pernah pakai kasut Stride Rite...rege mmg RM100 keatas semuanya...

Contest dapat meramaikan kawan & dapat merapatkan silaturahim....Agree? 

5 comments:

PinkUmmi said...

nampak cute sgt budak dua org nih...

byknye koleksi kasut balqis...yg pntg kaler pink pilihan utama..hehehe

Mama Zharfan said...

cantik kasut tu :)

eima said...

cantek .... tp aku prefer crocs jugak utk budak2 ..sbb tah la senang nk jd klu basah tak yah risau ...hmmm paling penting tahan lasak dan berbaloi ngan harganye

syawalsimpsons said...

cantik kasut...dah agak mesti pink...bila sue nk membeli pink jugak ni

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik kasut tu n cantik semua koleksi kasut balqis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.