Followers

Monday, October 22, 2012

♥ Review I-HOTEL KL ♥

Ok curi2 masa nak update blog ni....
bz sesangat ari ni...kami check in kol 8.00 malam k
patutnya check in 2.00petang
tapi masing2 tak dapat amik cuti, so lepas keje terus dezup ke hotel...
anak dara ni bukan main suka lagi
mmg dasar suka tido hotel....


ni time we all nak check in
RM50 deposit, lepas check out dia bayar balik...
serabai rambut dak balqis ni...
kalo daddy yang siapkan mmg gitu2 la rupanya...


dapat bilik tingkat 2....
bilik nombor 202...


pose atas katil b4 we all balik...
malam tu tak dapt nak merayau sana sini, sbb dah lambat sgt check in nya k
planning nak pi Berjaya Times Square (BTS)
tapi dah lambat pi Pertama je, tu pun serpihan2 je kedai yang bukak...
so planning tengah malam tu nak pi Uptown...tapi masing dah terzzzzzzzzzzzzz.....
kepenatan...so bangun subuh dah nyesal sbb tak pegi...ha ha ha lawok2


anak dara posing kat wall katil...shantek2 wall tu..



even hotel budget pun, tapi TV ttp yang latest punyer k...
tido kat pangkor ari tu bukan main gak hotelnya tapi TV cokia je...
Astro tak de ye, sila tengok TV biasa je kat sini..


bak kata nana ibu damia cuti2 kat Paris...owwhhhh alangkah indahnya
tapi ni pintu bilik air je k...shantek2


ni rupa bilik airnya...cantik & kemas serta bersih...


anak dara tanya tub mandi tak de ke?
wahai anakku, bilik air besaq ni tak muat nak letak tab mandi k...
dapat dok FREE diam2 je k....
balqis suka shower yang besaq gabaq tu...jadik la wat penawar duka lara tak de tab mandi...


haish belon anak dara dimerata2 tempat...


ni time nak check out...
ok secara keseluruhan nak komen
hotel ni bersih, kemas & ok je kalo takat nak stay untuk tido...
kekemasan & kebersihan tu penting...
daddy kata dia pernah dok hotel budget b4 this, tapi tak sebersih I-Hotel k
kasi thumb up sikit....cuma arah kiblat je tak de k
seperti yang Amy & Nana mention b4 this...

ok tu je nak review...esok nya kami check out kol 10.00pagi, giler punyer awal pagi
sbb kaki dah gatal nak ke Sogo...
kalo hotel ada tab mandi + kolam renang sah2 la 2 minit lagi time check out baru sampai kat kaunter reception tu...

Hotel yang Ok dgn rege yang berpatutan....

p/s TQ to I-Hotel bagi we all dok FREE semalam...nyenyak tido....

6 comments:

syawalsimpsons said...

mmg ramai review pon kata ok kan

Gieyana said...

Best nih..leh consider kalau turun KL..lgpon utk tido ja kan...:-)

Wan Amira said...

suke tengok hotel ni punye wallpaper, lain bilik macam lain wallpaper nyer

Mama Zharfan said...

lawa tudung anje -- komen offtopic ;)

Nieyl said...

nieyl suke wallpaper black n white tuh...hehehe~bersih gak toilet die....:)

mama tisya said...

oh anje dpt itngkt 2..nana aritu tingkt 3...kita tkyh naik lif..bilik area lobby...mcm2 wallpaper kn

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.