Followers

Wednesday, October 17, 2012

♥ Saya...Pantang DiOffer - Note, Note 2 , BB & E71 ♥

Pantang kalo Daddy Offer
Tak tau la daddy ni mmg minat hanset...
dok asyik survey gadget je...
daddy mmg pakai 2 hanset, satu untuk nombor opis (postpaid company)
satu lagik postpaid sendiri...
b4 this daddy pakai HTC & Nokia haq dulu2 punyer....


ntah ape model tak tau la, jarang sekali dok godek2 hanset ni
sbb functionya jauh berbeza dgn hanset cekia mamy

 ari tu daddy beli si Samsung Galaxy Note ni...
gabaq besaq k, warna putih...
banyak Application rupanya...
b4 this mamy mmg pernah cakap nak hadiahkan daddy hanset time birthday daddy bulan Feb aritu
tapi daddy minat HTC haq atas tu surrender tak mampu nak beli
dan akhirnya daddy beli sendiri la k...aci tak...

beli note ni Original punyer....
AP set....means warranty from kedai hanset yang kita beli
Original warranty from Samsung....
ape2 je la, mamy bukan pandai sangat benda2 camni...

then bila daddy dah pakai Samsung, time beli tu daddy tanya
"mamy nak jugak ke"...ahak soalan cepukmas k...
ikutkan hati mmg nk, tapi cam kesian plak asyik nyepow daddy je...
baru je ari tu dapat hadiah harijadi, ni ak hadiah hari ape plak...
hari Ibu dah lepas k...

terus cakap "tak pe la...setia pada yang satu" ngeh2 ngeh ....


tapikan, sebenarnya b4 this mamy pakai BB b4 this...
tapi dah rosak dek kerana balqis masukkan dalam aquarium
mmg anak bertuah k, mamy mmg minat pakai BB...
minat kat BB haq gambo kat atas tu
tapi daddy offer model samsung je
sbb nak bagi pakai brand yang sama, kalo travel sng bawak satu charger je
1 charger & aksesori leh share sekali dgn tab dak balqis...

daddy cakap kalo nak BB kena beli pakai duit sendiri...
bila dengar duit sendiri cam sayang plak...


now mamy masih setia dgn Cekia cabuk ni
orang lain semua dah canggih manggih punyer hanset, tapi mamy still pakai cekia lagik
ni je yang senang nak pkai, tak payah belajar sangat2 pun...

mamy mmg kurang suka hanset yang application canggih manggih ni
tapi bila try hanset Note daddy rasa cam best plak...
besaq screennya...puas nengok tenet...


dalam hati teringin nak NOTE 2 ni...
tapi kan...regenya mesti mahal ka kalo baru kuar
sbb hanset ni tak launch pun lagik...
so kena tunggu rege turun sikit baru nak beli...agak2nya berapa lama ek?

minta pendapat & cadangan kengawan...

which one better

Samsung @ BB
model yang mana?

daddy pakai HTC & Samsung Galaxy Note...

p/s kalo dapat Free menang contest kan best, tak payah kuar duit daddy soh beli....

10 comments:

syawalsimpsons said...

so far sue pakai samsung gak...ok la, tp tau la BB camno kan..so far klo samsung ni senang nak belajar..

PinkUmmi said...

kalo sy pilih note...hehehe...material sungguh daku ini...hahahaha

Gieyana said...

sy pakai bb bold tue..sm mcm mamatisya..senang sket bbm...lajusss...:-)

nursalwa said...

xsabar tunggu 19hb nie.. katanya note 2 kuar.. hehehe mmg nak g beli lps asyik menggodeh note hasben.. la nie pkai tab rasa best plak pkai note.. hehehe

Nieyl said...

Hmmm...xtaw la...tapi pd nieyl,nieyl skrg pakai samsung...best gak... tapi teringin gak nak pakai BB..haha~

pilih kak..jgn x pilih...

eyeyou said...

xtaw nak bg pendapat..nak kasitaw je..kita pon pakai cokia E71 tu da lebih 3thn..now dia asyik mati2 sendiri nak soh tuko bawu ler tuhhh!!!

Zura@Iwan said...

dh hb nk beli tu..on je la anje..hehe..

sy ni pakai hset x cnggih pon anje...bila nk nk bcanggih manggih ni..hehe

Kak Izan said...

yang mana2 pun ok.. janji pandai guna.. sebab nak komen yang lain tak der.. sebab guna samsung.. so samsung note memang best.. :D

ieda said...

akk kalau hp pakai cap ayam C3 tuu lah
tab 7.0 punn kawan hadiahkan... kalau tidak x merasa huhuh

mama tisya said...

BB best sbb BBM...kalo pki samsung pn ok gk bole whatsapp

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.