Followers

Monday, October 15, 2012

♥ Stride Rite - Outlet Yg Best....Any Suggestion? ♥


ada sape2 nak bagi cadangan Butik mana yang ok banyak choice kasut untuk Girl, kami nak claim hadiah menang Contest Stride Rite ari tu...antara butik2 yang ada,

1. Empire Shopping Gallery
2. Bangsar Village
3. Suria KLCC
4. 1 Utama Shopping Centre
5. Paradigm Mall

mamy dah try search ramai yang kata Bangsar  Village tak de banyak choice
mama ada aim jugak nak kasut yang mana satu tengok kat website...

ada sape2 nak bagi cadangan butik mana yang ok...we all tak pernah shopping kat Stride Rite, sbb we All Barbie Lover, suka kasut Barbie sbb pinky2 kan...

sekian....

3 comments:

mamaRIFQY said...

sah sah....mmg na tak pernah shopping kat sini..kikiki..so xtau la anje

atty's said...

kty tak sabar nak tgk..kasut apa yg balqis pilih.

Zura@Iwan said...

x sure plak..sbb outlet tu semua da kt KL..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.