Followers

Monday, October 1, 2012

♥ Tahniah Untuk Gomen ♥

Tahniah kepada semua pekerja gomen...best2 dapat bonus sebulan
mamy & daddy yang keje swasta ni pun dpt gak bonus 1month sbb mmg contractual bonus...
means mmg confirm dapat every year
dapat jugak la merasa 1 bulan bonus + kenaikan gaji hujung tahun ni...

ape pun tetap bersyukur dengan segala nikmat yang diberikan....
keje gomen @ swasta sama je ada pro & kontranya...
rezeki masing2 kan, kena la bersyukur...
keje gomen dapat bonus 1 1/2 tapi ada gak pekerja swasta yang dapat bonus lebey dari tu...
rezeki dah tertulis namanya....

tahniah k untuk semua kengkawan keje gomen...


p/s balqis cakap "peace"....

10 comments:

Cynful Pleasure said...

syok kan dapat bonus... LOL!

Rafshila Romli said...

kan best kalau semua fikir cam ni... Rezeki masing2... Tp kebiasaannya mesti dngr gak ada yg x puas hati bila gomen dpt bonus... Dah namanya manusia kan... Huhuhu

eima said...

TQ pd PM la sbb die yg bg ....

syawalsimpsons said...

mekasih...

Suliana said...

tq anje.. ada gak org positif mcm anje ni kan :-)

Atia Adina said...

tq....saya dan suami keje gomen....Alhamdulillah...bersyukur dengan rezeki dari Allah

Eliss Mie said...

terima kasih :) syukur laa dr tak der kan..hehehe. tp kalau dibandingkan dengan pekerja swasta memang x terlawan laa :p seb baik hubby keja swasta.merasa lebih sket dr kita :)

Zura@Iwan said...

alhamdulillah.....

tumpang bonus hb je la..

adianiez AIDA said...

Tq :-)
Aida & asben both gomen. Meriah le skit. Btul tu, swasta lebih byk bonus nyer...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Terima kasih Anje,
Alhamdullillah, rezeki dpt bonus :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.