Followers

Tuesday, October 9, 2012

♥ Which Dress Look Nice? Comment Please...Help Me... ♥

Like what I said b4 this, balqis tak de dress yang meletop2, yang ada cuma dress yang biasa2 je. So nak minta pendapat kengkawan, which dress is the best untuk catwalk tomorrow. Dah kehabisan idea & tenaga nak cari dress & aksesori yang sesuai untuk si anak dara ni.



BALQIS in RED 


BALQIS in PINKY2

Kalo aksesori pinky2 tu mmg ada banyak la, bila dah ubah warna biru mati kutu plak nak cari aksesorinya. Kalo leh nak look natural tak nak terlampau berhias sangat. Budak2 kan semulajadi mmg natural. No need make up, to cover up.



BALQIS in BLUE

this new dress yang mamy beli weekend ari tu
sayang tak de warna pinky2

Rasa2nya dress yang mana satu paling Nice & sesuai ye?rasa cam nak bawak je 3 helai baju ni.
i mmg tak de pengalaman bab2 catwalk ni, so tak tau la citarasa camne pilihan para juri catwalk yang sebenarnya...

BALQIS IN RED
BALQIS IN PINKY
BALQIS IN BLUE

which one?

p/s need idea please....
p/s leh komen bagitau ape yang tak kena, mana yang ok, perlu tambah ape?

21 comments:

Nieyl said...

kalau nieyl...nieyl suke yang first tuh...so sweet n cute...:)

syawalsimpsons said...

warna biru tu cantik...tp klo pd sue, bw la semua sekali kan..senang

Ezna said...

tiga tiga lawa!!! sweet and feminin gitu

eima said...

pink kot.... ntah la biru pun ok gak

mummY daniSha said...

pink ngan merah tu kot...

Aisyah Husaini said...

i think pink n merah..sesuai ngan kulit n muke balqis yg ala korean tu he he

MamaBalqis&Faiha@ZaJ said...

balqis pakai gaun merah tu lagi menyerlah....yg pink baju nampak kosong...yang biru cam ada yg tak kena aje

Nad @ MamaZN said...

Merah

noor azura Usof said...

suka tengok pic yang first sekali.. warna merah tuh.. pastu eksesori pink pon leh masuk gak ngan warna merah kan~ hehehe..

Zura@Iwan said...

red tu nice gk anje..

tp bw gak la 3lai bj tu kan..

Nana said...

merah kot sebab balqis putih menyerlah klw pkai merah

Pusat Bahasa Pelangi said...

merah pilihan ayu...sweet dan simple

Karisma Izzah said...

klu nak catwalk on runway, better ambil yang red dress tu coz de warne lain... yang pink tu all pink tak bbrape sesuai...

yang blue tu too blue and over the top...bagi umur balqis, gaya princess cume sesuai digayakan time borthday party or gi birthday party yang kena pakai costume.

Suliana said...

red tu lawa anje.. good luck balqis :-)

kayyana said...

biru tu cantik nampak mcm princess.. tp kene cari aksesori la.. tambah crown ke... yg pink tu pun cantik. lg cantik klu dpt glove utk die... heheh. that's my comments la.. hehehe

zh-ena said...

suka yg 1st..warna red
cantik sgt

mama tisya said...

merah or pink

Eliss Mie said...

merah menyala tu padan dengan balqis. ingatkan pilih dress utk mama dia tadi :p

PinkUmmi said...

wlupun sy minat pink tp sy pilih balqis in red...hehehe

Ieda Zakaria said...

merah yg 1st tu somell ngan Balqis coz balqis putih..menyerlah dia pakai baju tuh!!

Zieta collection said...

the red one..she look nice in red :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.